Krisi Tajgen, američka manekenka često iznenađuje pratioce na Instagramu slikama iz prvatnog života, a njena poslednja objava privukla je veliku pažnju i prilično zgrozila javnost. Naime, ona je ovaj put prešla sve granice dobrog ukusa, ako suditi po komentarima njenih pratilaca.

Supruga pevača Džona Lendženda objavila je sliku na kojoj je sa u društvu sina, ali ono što je izazvalo negativne reakcije je to što je manekenka na fotografiji polu gola. Tačnije, ona je rukama prekrila svoje grudi dok joj se sinčić provukao ispod nogu.

"Molim te skloni se, mama pokušava da izgleda zavodljivo", napisala je Krisi uz fotografiju. Nije dugo trebalo da krenu negativni komentari.

"Da li je samo meni ovo neprijatno?", "Zbunjena sam", "Zašto se ovako slikaš, da li su normalna?", "Ovo je jako čudno i neumesno", "Molim te reci mi da ovo nije stvarna fotografija", "Ovo je najčudnija slika koju sam ikad videla u životu", "Zar se tako slika jenda mama?"... samo su neki od komentara ispod slike poznate manekenke.

Nakon ovakvih negativnih reakcija ispod njene slike, ubrzo je usledio i Krisin odgovor: "Svi vi koji se ljutite, blokiraću vas", napisala je ona.

krisi tajgen
Instagram 

Uvrede i pogrdni komentari su nastavili da se nižu pa je manekenka rešila da još jednom uzvrati uz reči:

"Čekaj još da saznaju da se i kupamo zajedno. Molim sve hejtere da komentarišu ispod ovog komentara kako bih mogla sve da vas blokiram sa jednog mesta", napisala je Krisi. Očigledno da su joj smetali negativni komentari, jer ih je manekenka obrisala.