Fara Abraham (29) rijaliti zvezda programa "Teen Mom" inače poznata po skandalima i mnogobrojnim plastičnim operacijama redovno iznenađuje javnost svojim ponašanjem. Fara je prvobitno privukla pažnju javnosti nakon uloga u rijalitiju "16 and Pregnant" koji je dokumentovao trudnoću i prve mesece majčinstva nekoliko tinejdžerki.

Sada je ponovo uspela da privuče pažnju, ali čini se, opet iz pogrešnih razloga. Naime, ona je uslikana na plaži u Majamiju u društvu svoje 12-godišnje ćerke Sofije.Čini se kao sasvim normalna stvar da majka provodi vreme sa ćerkom, ali ono što je šokiralo sve, ponovo je bio njen izgled.

Fara je na sebi imala minijaturni bikini koje je više otkrivao nego pokrivao. Ova 29-godišnjakinja je obukla kupaći u svetlo zelenoj boji koji je itekako istakao njene grudi uvećane plastičnom operacijom. Ovaj minimalni bikini naričito je bio problematičan kada je izlazila iz vode, jer je svakog trenutka izgledalo kao da će da spadne. I njena zadnjica je više bila izvan donjeg dela nego u njemu. Iako ima sjajnu liniju, svi su joj zamerili preveliku razgoloćenost u društvu njene maloletne ćerke.

Fara Abraham
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Sve joj je ispalo iz kostima", "Ovo je previše vulgarno, kakav primer daje svojoj ćerki?", "Prava je starleta sa ovim izgledom žao mi je njene ćerke", " Da li je moguće da se neko ovako pojavi u društvu svog maloletnog zenskog deteta", samo su neki od komenara na račun rijaliti zvezde.

Fari komentari na račun njenog izleda i oblačenja očito ne smetaju, jer je delovalo poprilično opušteno i sve vreme je zanosno šetala po plaži. Svoj izgled upotpunila je jednostavnom zlatnom narukvicom, a svima je za oko zapao i njen pirsing u pupku.

Majki i ćerki na plaži je i drušvo pravo njihov kućni ljubimac koga su nazvale "Billionaire" (Milijarder). Putovanje na plažu bivše zvezde MTV-a dogodilo se dan nakon što je prisustvovala događaju prikupljanja sredstava u odmaralištu Donalda Trampa u Mar-a-Lagu.