Rita Ora (30) britanska pevačica albanskog porekla poznata je po svom veoma upečatljivom stilu. Muzičku karijeru je započela 2007. kada se pojavila u pesmi Dejvida Krejga "Awkward", međutim pravi uspeh kreće njenim poznanstvom sa Džej Zijem.

Danas je ona pevačica, tekstopisac , glumica, a sve češće je viđamo u reklamnim kampanjama poznatih brendova. Postala je muza mnogim kreatorima, a njen rok-šik stil osvojio je mnoge.

Ali čini se da je ovim stajlingom prešla granice dobrog ukusa, ako je suditi po komentarima na račun njenog poslednjeg pojavljivanja.
Naime, pevačica je uslikana u Australiji uoči proslave Mardi Grasa u Sidneju 6. marta.

Rita Ora
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na sebi je imala metalik odelo sa cvetnim printom, ali ono što je privuklo najviše pažnje je šešir od istog materijala koji je imao i rese.

"Kakav je ovo luster na glavi", "Izleda kao pokretni cirkus", "Kakav vrhunac kiča i neukusa", "Ovo je prava katastrofa ne mogu da gledam u nju", samo su neki od pogrdnih komentara na račun pevačice. Čini se da onih komenatara koji hvale njen izgled nije ni bilo.

Svoj stajling upotpunila je visećim minđusama i veoma upadljivom zelenom senkom.

Čini se da se pevačica nije previše obazirala na komentare, te je tako podelila slike i na svom Instagramu pokazujući svoj izgled u punom sjaju kraj bazena u sunčanom Sidneju.