Mina Milutinović, manekenka i supruga košarkaša Nemanje Nedovića, jedna je od naših najpoznatijih ličnosti od uticaja u modnom smislu.

Njen rad i karijerni napredak pratimo od samog početka, a sada kada zbog pandemije nema toliko posla izabrali smo za Vas njenih top 5 kombinacija koje svakodnevno nosi. 

Ako svaki dan skrolujete instagram u nadi da pronađete neke nove ideje za stilizovanje, Minin profil je idealna stanica za vas. U moru svetlih i kristalnijih fotografija, Minin profil se izdvaja po autentično uređenom tamnijem fazonu feed-a. Takav kolorit na profilu je prilično izdavaja u masi istih fotografija na instagramu, tako da nam je pažnju automatski ukrala objavom novog posta. 

Duga crna satenska haljina i bajkerske čizme su nešto što manekenke obožavaju da nose ovih sezona. Mina je naizgled jednostavnu kombinaciju razbila neon zeleno žutom torbicom i mantilom u beloj boji sa zanimljivim crnim detaljima. 

Da su odela popularna dokaz je i da ih svetska manekenka obožava. Ovo moćno ženstveno odelo u crnoj elegantnoj boji je pun pogodak ove sezone. Ovim lookom nas je kupila za sva vremena!

Još jedno odelo u dosta ležernijoj varijanti. Ova opuštena široka odela, posebno u ovoj sivoj boji su potpuni hit među trendeseterkama. Zbog vitkog, izvajanog tela i visine koju poseduje kao manekenka, Mini odlično stoje mnogi krojevi. 

Boja koja nas je poslednje sezone oduvana je svakako ova pastelno zelena. Trenerka u toj boji i puff jakna krem boje su savršen spoj za šetnju tokom opuštenih dana.

Ipak, Mina kakvu najviše volimo jeste kada je girly i šik u glamuroznim kombinacijama. Bela, na prvi pogled jednostavna haljina, na manekenki izgleda savršeno, a stajling je upotpunila neobičnom, šljokičavom torbom, nešto drugačijeg korja. Iako voli da ekperimentiše u modnom smislu, ovo je igra na sigurno.