Manekenka Mina Milutinović važi za jednu od najlepših i najstilizovanijih devojaka na našim prostorima. Na njenom Instagram profilu često viđamo fotografije kako uživa i putuje sa svojim suprugom, košarkašem Nemanjom Nedovićem, ali ono zbog čega se najviše zadržavamo na njenom profilu su upravo Minini autfiti.

Komadi koji dominiraju njenim stajlinzima su klasični i svedeni, a lako je zaključiti da je Mina pobornica minimalizma. Veoma obraća pažnju na detalje, te svaki svoj look začini statement komadom nakita i dobrim naočarima za sunce. Iako imamo priliku da kod nje vidimo luksuzne stvari sa potpisom velikih imena, Mina takođe voli da ponese komade popularnih high street brendova kao i većina devojaka koje je prate.

Poslednja fotografija koju je okačila je odraz svega gorepomenutog. Jednom rečenicom je objasnila kako treba da izgleda savršen stajling - Make it simple but significant. Ništa preterano i uz minimalne detalje, ovo je look koji ćemo definitivno imati na umu kada sledeći put budemo razmišljali kako da se obučemo, a da izgledamo moderno i efektno.

Nedavno je izbacila i limitiranu liniju prelepih modela, @passagexmina a njene komade ponela je i blogerka Zorana Jovanović.