MODA I PRIJATELJSTVO: Redovno ih pratimo na Instagramu, a njihovi stajlinzi su nam dnevna doza INSPIRACIJE

One su čista inspiracija

Instagram 

SARA I DUNJA JO

Možda i najpoznatije najbolje prijateljice na našoj sceni, Dunja i Sara devojke su čijem humoru, energiji i pozitivi mnogi ne mogu da odole. Osim što nas stalno zasmejavaju deljenjem zajedničkih snimaka iz privatnog života, njih dve nas tako i često obraduju fenomenalnim stajlinzima koje rado kopiramo. Iako se na prvu čini da su iste, kada je stil u pitanju primetne su neke razlike. Čini se da je Sara neko ko više voli smart casual look, dok Dunja svakom svom izgledu doda “girly thing” pečat. Mi ih obožavamo i radujemo se njihovim daljim, zajedničkim druženjima i uspesima.

ZOI I ANJA ŽIVANOV


Okej, ako bi neko mogao da odnese titulu najkul devojaka, a ujedno i najboljih prijateljica – to su onda njih dve. Nesvakidašnji, urbani stil sa fenomenalnim vintidž vajbom dominira stajlinzima Zoi i Anje, a one su više puta dokazale da mogu nositi komade koji drugi nikako ne bi umeli da iznesu. Baš poput Sare i Dunje, i njih dve često rado dele svoje zajedničke trenutke putem Instagram Storija, te ako ih još uvek niste zapratili, znate šta vam je činiti.

JELENA SIMEONOVA I NASTASIJA STOŠIĆ

Njihovi Instagram profili su čista dnevna doza inspiracije. Kod njih ćete uvek pronaći najnovije i must have komade sezone iskombinovane do te mere savršenstva da ih strane poznate modne stranice rado repostuju i kače na svoje profile. Od street style-a do elegantnih noćnih look-ova, Jelena i Nastasija biće vaša inspiracija za svaku priliku. Iako ne žive jedna blizu druge, kad god su u prilici svoje pratioce obraduju zajedničkim fotografijama, u naravno, fenomenalnim stajlinzima!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši