Ako zbog nečega volimo prelazne periode to je onda zato što naši omiljeni high street brendovi umeju da nas iznenade fenomenalnim sniženjima! Tada pronalazimo one stvari na koje smo čekale mesecima unazad, a uz to “naletimo“ na još neke komade koji su nam promakli. Kako se još uvek nismo zvanično oprostili od leta, red je da još jednom pogledamo šta se to nalazi u ponudama popularnih brendova.

Dok sam skrolovala Instagramom, pažnju mi je privukao fenomenalni zeleni top koji je nosila naša poznata pevačica Sara Jo.

Odmah sam se uputila na sajt Mone da proverim da li ga imaju na stanju i primetila da je još uvek veliki broj stvari na sjajnom sniženju.

A pored njega, naletela sam na još jedan top u njihovoj ponudi koji me je “na prvu” oduševio kod moje drage prijateljice i koleginice Sanje. Osim što će svaki problem na poslu rešiti u minutu, Sanja je i pasionirana zaljubljenica u modu. Te ni ona, a verujem ni mnogi od vas, nije mogla da odoli ovom prelepom topu koji takođe potpisuje Mona.

A osim što stoji jako lepo (na Sanjinoj figuri sve stoji savršeno, da se razumemo), sada je i na odličnom popustu! Sjajna stvar kod ovog topa je što je lako uklopljiv, te ga možete nositi baš kao Sanja uz džins što je super kombinacija za dnevnu varijantu, a uz odgovarajuću obuću i par asesoara postaje idealana noćna kombinacija.

Ako ste mislili da sam nju preskočila, varate se. Svima je već poznato (a kome nije, evo prilike da saznaju) da je naaajveća kupoholičarka u našoj redakciji, verovali ili ne, naša urednica Teodora. Sa njom bih mogla danima da prelistavam sajtove različitih brendova, da čekiram i tražim gde ima najboljih sniženja, a najomiljenija aktivnost sa njom mi je sakrivanje naručenih stvari koje stignu na adresu u redakciju.

Kada uđete na njen Instagram profil, ne možete a da ne primetite najnovije komade (posebno haljine, o da) iz aktuelnih kolekcija popularnih high street brendova, ali ovog puta sam odučila da se osvrnem na torbu za koju su je svi pitali, a koja i dalje ima odličnu cenu u H&M-u. 

Moram priznati da su me, kao i ovog puta, jedva ubedili da ubacim i svoju fotografiju. Iako po mom Instagram profilu niko ne bi zaključio da ne volim baš da se fotografišem, samo članice redakcije (posebno Teodora) znaju koliko me je teško ubediti da ubacim sebe u neki tekst. :D Ali, kad je prilika već takva, zašto je ne iskoristiti. Pre nekoliko meseci kupila sam pantalone, odnosno helanke života. Prvi put sam ih spazila kod koleginice iz magazina ELLE i odmah nakon posla sam se uputila u Zaru da ih kupim. 

Cena im je fenomenalna, a nema kombinacije i prilike u kojima ih nisam nosila. Prilagođavaju se apsolutno svakom obliku tela i sjajan su izbor za dane kada ne znate šta biste obukli, a želite da to ipak izgleda moderno i u trendu.