Pre nekoliko dana atraktivna Novosađanka pojavila se u zanimljivom stajlingu na svom nastupu koji su mnogi komentarisali. Naime, Nataša se opredelila za skinny srebrni komplet koji je ujedno i kreacija njene rođene sestre Kristine Bekvalac, a po mišljenju mnogih ovo je samo ona mogla da iznese. Komplet se sastoji od veoma uskih pantalona, korseta i gornjeg dela koji su povezani, a svi su posebno primetili da je pevačica i u odličnoj formi.

Kada su u pitanju aksesoari, nije previše eksperimentisala. Kako je odelo samo po sebi efektno, Nataša se odlučila za neutralne sandale sa kaiševima i par prstenja.


Poznata pevačica skoro je u potpunosti promenila imidž skrativši svoju dugu plavu kosu na paž, što je kod mnogih izazvalo sumnje da se u njenom životu nešto desilo da se odlučila na ovakav korak.

Iako je izjavila da njena promena frizure nije ništa drugo do želje za promenom, ovaj futuristički stajling nam možda šalje poruku da je pevačica osim frizure odlučila da promeni i svoj stil oblačenja. Do sada smo od nje navikli na nešto drugačija izdanja, ali kako se danas ceo svet menja velikom brzinom, ne sumnjamo i da će Nataša uspeti na pravi način iznese svoj novi imidž.