Za devojke sa Balkana, posebno iz Srbije važi uvreženo mišljenje da su pasionirane zaljubljenice u modu. Kada pogledate samo ulice glavnog grada, doći ćete do istog zaključka. Modni trendovi iz celog sveta „šetaju“ Beogradom, a naše devojke to umeju da iznesu na poseban način. Međutim, kada govorimo o muzičkoj sceni u Srbiji, mišljenja su podeljena. Posebno kada je scenska garderoba u pitanju. Mnogi ne odobravaju ekstravagantne look-ove nekih naših zvezda, ni privatne, ni poslovne, a kada je reč o stilovima mnogi su bili na „stubu srama“ raznih modnih kritičara.

Ali, ovih 6 devojaka od početka imaju istančan, urban i moderan stil po kojem su prepoznatljive od svojih početaka, pa u nastavku pogledajte o kome je reč.


SARA JO


Sara je devojka koja pleni harizmom i prirodnom lepotom. Na njoj prvo primetite pozitivnu energiju i osmeh, pa tek onda šta je obukla. Ona je više puta dokazala da se ne plaši mešanja stilova i različitih, na prvi pogled nespojivih komada, pa smo tako izdvojili nekoliko naših omiljenih, Sarinih izdanja.


ZOI


Mlada i lepa Novosađanka osvojila je simpatije publike čim se pojavila na muzičkoj sceni. Ali ono što je, osim dobrog glasa, izdvaja iz mase je upravo njen stil. Klasični komadi poput basic majici, dukseva i širokih pantalona dominiraju, a Zoi kao pravi modni mag to uspeva da iskombinuje na način da joj mnogi pozavide. Na prvi pogled biste rekli da ne izgleda kao devojka sa naših prostora, čime još jednom dokazuje da su različitost i originalnost u kombinaciji sa dobrim modnim stilom dobitna kombinacija. Evo nekoliko Zoinih stajlinga koje ćete odmah poželeti da iskopirate.

NIKOLIJA


Za Nikoliju generalno važi mišljenje da je neko ko definitivno pomera granice. I kada je muzika u pitanju, ali i kada je u pitanju scensko i svakodnevno oblačenje. Za nju sa sigurnošću mogu da kažem da nije imala modnih promašaja, te da nas svakom novom fotografijom inspiriše da rekreiramo njen stajling. Pogledajte i uverite se sami.

SENIDAH

Od kada smo prvi put čuli Senidu i njenu pesmu „Slađana“ nismo ostali imuni na sve stilove koje nam je ponudila. Pokrenula je jedan novi talas na Balkanu koji su mnogi, bezuspešno pokušavali da iskopiraju. Jedinstvena i drugačija, Senida je neko ko može izneti apsolutno sve i odgovoriti na svaki modni zadatak.

ANGELINA

Njene pesme glavni su hitovi svakog leta, a Angelina nas, osim sjajnih pesama nije razočarala ni kada je modni stil u pitanju. Vedro, moderno i urbano – 3 su reči koje opisuju prepoznatljiv stil harizmatične crnke. Angelina posebnu pažnju posvećuje i asesoarima koje nosi, te se u njenim stajlinzima mogu primetiti dodaci poput naočara i nakita koji su ove sezone must have. Izdvojili smo neke omiljene.

ELENA

Više puta smo se pitali da li je ona devojka iz ovog doba, a tek sa ovih podnevlja. Atraktivna Elena Kitić svojim stajlinzima, pesmama i izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Više puta smo se uverili da obožava stil 2000ih (baš kao što i njena pesma nosi naziv) a priznajemo da se njenom Instagram profilu prvom “obraćamo” kada nam zafali stilske inspiracije. Znate o čemu pričamo.