Kako nam se bliži jesen, vreme je da proverimo sa kakvim zalihama odeće raspolažemo u svom garderoberu. Kao i uvek, i ova jesenja sezona nas podseća da ne pratimo slepo trendove, već da ulažemo u klasične komade koji prkose duhu vremena i zrače bezvremenskom privlačnošću.

Od pletenih haljina i svakodnevnih torbi do džinsa i kaputa klasičnog kroja i oblika, evo naših sezonskih favorita među modnim komadima u koje možete uložiti sada - i nositi ih zauvek.

Kaput


Investicijski komad najvišeg reda, crni kaput izdržaće test vremena. Moderan, a klasičan, crni kaput neophodan je deo svačijeg garderobera kad dođe jesen. Ove sezone posebno su aktuelni oni sa puf rukavima i dubokim džepovima, kao i klasični na vezivanje oko struka. Izaberite svoj omiljeni model i spremne dočekajte jesen.

Torba


Pronalaženje savršene torbe ume da bude težak zadatak. Međutim, ukoliko igrate na sigurno nećete imati problema. Predlažemo model nalik na Botega Veneta torbe, kožne i sa zlatnim kaišem. Ovo je zasigurno bezvremenski komad koji ćete moći da nosite uvek i u svakoj prilici.

Pletena haljina


Već sam pisala koliko volim pletene haljine. Idealna za jesen i blagu zimu, ova džemper haljina može se nositi samostalno ili u kombinaciji sa drugim komadima. Meni su posebno omiljene one koje dolaze u neutralnim tonovima, jer ih možete nositi i na posao i na romantičnu večeru.

Farmerke


Džins stilovi dolaze i odlaze, ali farmerke sa ravnim nogavicama večni su klasik. Bez obzira na to da li se odlučite za ćudljivu indigo ili svetlo plavu boju, farmerke sa ravnim nogavicama obećavaju beskonačnu inspiraciju kad su jesenji look-ovi u pitanju.


Patike


One jednostavno govore za sebe, te nemamo šta mnogo pričati. Patike se bez ikakvog napora nalaze na vrhu naše jesenje liste, jer će svakoj vašoj sportskoj, ali i elegantnoj kombinaciji dati poseban izgled.


Košulja na duge rukave


Vreme je da se malo odmorite se od oštre bele košulje i prigrlite nešto zemljaniju paletu boja. Puplin košulja savršeno će se upariti sa džinsom i kožom i izgledaće šik kada se nosi ispod krem džempera od kašmira.

Džemper


Ovo je komad koji nam definitvno najviše treba tokom jesenje i zimske sezone. Pokušajte sa oversized i modelima u stilu 70-ih.