Jedna od stvari koja se promenila za vreme karantina tiče se definitivno naših potrošačkih navika. Sećate se koliko je histerična kupovina toalet papira podsećala na sezonska sniženja popularnih high street brendova? Tako se i prirodno naš stil promenio od urban-glam komada do svakodnevnog nošenja trenerki i pidžama. I naravno, iz svega ovoga je morao se izrodi i jedan specifičan trend – duksevi i nakit. Iako nikoga nije previše iznenadio porast popularnosti udobne garderobe, zatim sportskih vintidž komada iz 90ih i biciklističkih pantalona, kupovina nakita za vreme karantina došla nam je svima kao neka vrsta guilty pleasure-a.

Čitajući mnoge modne portale, naišla sam na podatak da je kod nekih brendova prodaja nakita skočila za čak 35% u poređenju sa istim periodom prošle godine.


Od poznatih ličnosti, preko influensera i trendsetera, ovaj trend uparivanja dukseva sa različitim komadima nakita prigrlili su baš svi! Ima li šta bolje nego kad svojoj “wake up“ kombinaciji date malo života? A imaćete i odličan brz stajling za Zum sastanak. Osim toga, ovom trendu se predviđa i ogromna popularnost i tokom jesenje i zimske sezone, te sam u nastavku izdvojila moje omiljene kombinacije koje preporučujem svim ljubiteljima šik udobnosti.

TIE - DYE I VIŠE OGRLICA

90-e I ZLATNI LANCI

KREM I BISERI

PASTEL I MNOGO PRSTENJA

ALL BLACK I ZLATNE MINĐUŠE