Vreme je za odeću za prelazni period je možda pred nama, ali nismo još raspoloženi da se odreknemo udobnih trenerki i papuča. Ali ako želite da se obučete dobro, a da ne utrošite previše vremena i energije, evo jednog jednostavnog rešenja – pletena haljina.
Ključ je u jednostavnosti, a ovo je jedna od odevnih kombinacija koja će vam biti najpraktičnija kada dođe vreme da ponovo krenete na posao.

One su ženstvene i prijatne za nošenje za svaku priliku i dovoljno tople da ih možete nositi i tokom jeseni bez ičega preko.
Ovaj savršeni komad za svaku sezonu Bela Hadid voli da nosi sa tankom rolkom i visokim čizmama, a mogu se nositi od mini do maksi dužina, te uvek možete da rekreirate ovaj stajling. Naravno, nismo zaboravili ni na pletene haljine koje nosimo ovog leta. Romantične i sanjive, obožavale smo ih u kombinaciji sa talasima u kosi u jednostavnim sandalama i papučama sa tankim kaiševima. Kao i jesenji i zimski modeli ovih haljina, letnje su takođe idealno rešenje za sve prilike i situacije kada želite da postignete jednostavan i elegantan look.