Okeeej, ne možemo da kažemo da nismo super uzbuđene, jer znamo napamet svaku epizodu Sex i Grada, tako da je konačno došlo vreme za novu opsesiju.


Ako ste gledali "Slatke magnolije" na Netflixu ovog leta, onda se pripremite za "Emili u Parizu" koja će vam ispuni istu želju na jesen. Iz produkcije su najavili da će glavnu ulogu poneti Lili Kolins, a da je autor serije ni manje ni više nego genijalan Daren Star, koji je radio i na seriji Sex i Grad. Premijera je zakazana za drugu polovinu 2020. godine.

Šta nas očekuje?

U seriji Kolinsova glumi ambicioznu devojku od 20 (i kusur) godina koja je ujedno i izvršna direktorka jedne marketinške agencije u Čikagu. Međutim, ona dobija posao iz snova i odlazi u Pariz. Njen život u Parizu ispunjen je neverovatnim avanturama i izazovima kako na poslu, tako i u novim romantičnim odnosima.

Nismo zaboravili na najvažniji detalj – modu!

Svi se sećamo legendarnih kostima i izdanja u jednom od nama omiljenih filmova ”Đavo nosi Pradu”. E pa taj modni talas preneće se i na ovu seriju, jer kostime radi, ni manje ni više nego Patricija Fild! Spremite se za mnoštvo smelih printova i kombinacija, ali iskreno, od nje ništa manje i ne očekujemo.


Dok ne izađe oficijalni trejler, pronašli smo neke zanimljive detalje ove nove serije.


Glumačka ekipa: Lili Kolins glumi Emili, Ešli Park je njena najbolja prijateljica Mindi Čen, zatim tu su još i Lukas Bravo, Semjuel Arnold, Kejt Volš koju znamo iz “Uvoda u anatomiju“ i mnogi drugi.

Produkcija: Daren Star autor serije, ali je ujedno i scenarista i izvršni producent. Kolinsova takođe učestvuje u produkciji. ,,Nisam mogla da zamislim bolje mesto za puštanje moje serije od Netflixa, posebno zbog njihove široke međunarodne mreže. Tako da smo uzbuđeni što ćemo Emili podeliti sa publikom širom sveta.“
Epizode: 10 epizoda od po 30 minuta.
Lokacija: Serija je u potpunosti snimana u Parizu i širom Francuske.