Manija zvana "ukrasi za kosu“ nas ni ove sezone nije zaobišla. Iskreno, ovaj trend odavno i najviše smo primetile kod skandinavskih trendseterki koje su svoje, na prvi pogled obične, prelepe plave kose odlučile da ukrase različitim dodacima. Pa se tako iz sezone u sezonu provlače efektne ukosnice, šnalice sa biserima, mašne, marame, turbani, toke, rajfovi.

Nema sumnje da se ovaj trend prebacio na ceo modni svet, pa skoro da i nema brenda koji danas u svojim kolekcijama nema barem jedan od pomenutih aksesoara. Definitivno najpoželjniji look-ovi ovog leta su kratke frizure sa velikim rajfovima, messy punđe sa maramom kao dodatkom, a tu su i nezaobilazne minijaturne šnalice koje možete staviti duž svoje kose (poseban efekat ćete postići sa neobaveznim talasima).

Ipak, dobri šeširi i beretke su komadi koji nikada ne izlaze iz mode. Bilo da se radi o letu ili zimi, ovi aksesoari pronaći će svoje mesto u svakoj vašoj kombinaciji. Pariski šarm dobio je svoj novi izgled ove sezone, pa smo zato izabrale najlepše ukrase za kosu domaćih brendova kako biste se ovog leta sigurno izdvojile iz mase.