Sećate li se nekadašnjih odlazaka na plažu kada smo pakovale samo ono najosnovnije? Ali zaista najosnovnije! Kremu za sunce sa faktorom, naočare, peškir, kupaći, papuče i ćao! Da, to je onaj period koji nije podrazumevao obaveznu sliku na Instagramu ili eventualno novi snimak na TikToku. Sada su se "prioriteti" promenili - obavezan novi kupaći za svaki odlazak na plažu/bazen, odevnu kombinaciju za odlazak do tamo, papuče (koje nikako nisu japanke), naočare toliko velike da se ne vide podočnjaci od prethodne večeri, 56 krema i ulja za sunce i na kraju nezaobilazan slameni šešir koji je još pre nekoliko sezona doživeo svoj vrhunac slave. A ona još uvek traje!

Osim što dolaze u različitim oblicima, veličinama, printovima, pa i sa raznim detaljima, slameni šeširi sjajan su komad koji želite uvek da imate. U nastavku slede naši omiljeni.

Kada su u pitanju odlasi na romantična slavlja, veliki slameni šešir začiniće svaki vaš autfit i dati mu dozu prefinjenosti u skladu sa atmosferom i događajem.

Osim što nam pružaju dodatnu zaštitu od sunca, oversized slameni šeširi učiniće da izgledate atraktivno i moderno, a mi ih obožavamo u kombinaciji sa običnom belom košuljom i teksas šortsem.

Dnevna kombinacija za odlazak na piće ili branč dobija sasvim novu dimenziju sa slamenim šeširom!