Ima li šta lepše od malog modnog detalja koji ima moć da transformiše ceo stajling? Kaiševi su omiljeni asesoar mnogih žena, jer osim što daju potpuno drugačiji izgled vašeg prvobitnog stajlinga, uz pomoć kaiša se postiže i efekat peščanog sata - odnosno naša figura dobija znatno dugačiji izgled. Ovog leta ga obožavamo na midi i maxi haljinama ali i preko oversized sakoa i širokih košulja. Najviše smo viđale one u nešto neutralnijim bojama poput crne i bež, ali, su boje dozvoljene u svim segmentima vaših stajlinga.

Izdvojile smo nekoliko popularnih look-ova sa maxi kaiševima, a vi izaberite svoj omiljeni.

Keep it casual


Sigurno vam se mnogo puta desilo da obučete omiljene pantalone i običnu majicu i u fazonu ste da vam nešto nedostaje. To nešto može da bude maxi kaiš koji će vašu basic kombinaciju podići na skroz drugi nivo.

Add some colour

Jednostavne jednobojne haljine popularne su svake sezone. Međutim, zašto ne bismo malo razbili monotoniju monohromatskog look-a? Kaiš u suprotnoj boji od haljine istaći će vašu figuru i učiniti vaš stajling zanimljivim. Ukoliko nam ne verujete na reč, probajte i uverite se same!

Not your basic girl

Iskreno, jedna od naših omiljenih kombinacija – oversized sako i veliki kaiš. Ono što obožavamo kod ovog stajlinga je što ga mozete kombinovati na različite načine za različite prilike. Ukoliko idete u grad, dovoljno je da ispod sakoa obučete nežan, romantičan čipkani top, korset ili grudnjak i preko sakoa dodate veliki kaiš, a kada je u pitanju poslovna kombinacija, majica umesto topa je pun pogodak. 

Ovakav korset sjajno bi se uklapao u celu kompoziciju sakoa i kaiša.