Oysho je jedan od brendova kome se uvek rado vraćamo. Bilo da se radi o udobnom ili seksipilnom vešu, interesantim pidžamicama ili je u pitanju nov kupaći kostim i po koji aksesoar, ovo je mesto gde ćete uvek pronaći idealan poklon kako za druge, tako i za sebe.
Međutim, ovog puta nije reč o predivnoj novoj kolekciji u koju smo se zaljubile, već o nečemu potpuno drugačijem i nesvakidašnjem za ovakav brend.


Verujemo da vam se u periodu rada od kuće stalno mota po glavi ideja kako bi bilo dobro da počnete da vežbate (barem 15 minuta dnevno) ali vam se to nikako ne da. Zato je Oysho došao na sjajnu ideju, a to je da pored fenomenalne sportske opreme koju obožavamo, svoje kupce nagradi i kućnim videima za vežbanje.

Oysho-novi-video-za-vežbanje
Print Screen Oysho.com 


Od joge i pilatesa, preko plesnih videa, vežbi visokog intenziteta i za svaki deo tela posebno, na njihovom sajtu u odeljku “Train with us” pronaći ćete sve što vam je potrebno da vežbate efikasno u svojoj sobi, ali i po povratku na posao pokažete kolegama ko je bio vredan. 


P.S. Ne zaboravite da čekirate i sjajna sniženja sportske opreme i obuće koji će vam sigurno biti potrebni za efikasnije izvođenje videe kućnih vežbi koje su pripremili za sve nas.