U Wansho perionici u centralnom Tajvanu ljudi ostavljaju odeću da im se opere ili hemijski očisti, da bi ih dobili natrag čistu kao da je nova. Međutim, ona odeća koju mušterije zaborave da pokupe, može da završi na Instagramu. Bluze, suknje i pantalone koje se mogu videti na ovim osamdesetgodišnjacima su postale globalno popularne kao modni autfiti nastali od davno zaboravljenih komada odeće koje su mušterije ostavile u njihovoj perionici.

Niko nije bio više šokiran od njihovog 31- godišnjeg unuka i neslužbenog stilistu, Reef Changa, zbog njihove iznenadne slave. “Stvarno sam bio iznenađen ,“ rekao je Chang. “Nisam ni sanjao da će toliko stranaca da se zainteresuje za moju baku i deku.“ U stvari, on je bio taj koji se dosetio da sve postavi na Instagram. Njihov posao je posustao nakon izbijanja pandemije, a njegovi deka i baka nisu mogli da izlaze napolje, jer je Tajvan uveo mere opreza protiv zaraze. "Bilo im je dosadno, a ja sam želeo da unesem malo radosti u njihov život“, rekao je on.

Oni su sasvim prirodni pred kamerom. Gospođa Hsu pokazuje nabusitost jedne manekenke, a u isto vreme ima zabavni izraz lica. Gospodin Chang se savršeno uklapa uz svoju suprugu, uz kul držanje i nonšalantno izvijanje gustih obrva. Odeća koju prikazuju je raznovrsna, fanki i vrlo zabavna.

Često se mogu videti u identičnim patikama sa veselim kapama i kačketima na glavama. Na jednoj fotografiji se ona bezbrižno naslanja na ogromnu mašinu za pranje, sa prekrštenim rukama, dok se on osmehuje , držeći otvorena vrata od mašine. Oni poziraju na mestu koje odlično poznaju, među policama sa očišćenom odećom upakovanom u plastične folije. Mladalački duh ovog para se dopao ogromnom broju pratilaca (447 hiljada), i on i dalje raste, iako imaju samo 20 postova od kada su se pojavili na svom profilu wantsshowasyong.

Zanimljivo je da ovaj par nema nameru da unovči svoju popularnost, samo se nadaju da će njihove mušterije, kada vide ove postove, doći konačno po svoju zaboravljenu odeću, i naravno najzad platiti račun!