Nije tajna da su Srpkinje jedne od najlepših žena sveta, što potvrđuje i nestvarna lepotica Džena Dženović, koja se drugu godinu zaredom našla na listi najatraktivnijih. Naime, magazin FHM uvrstio ju je na listu 100 najlepših žena, i to iznad Anđeline Džoli i Kejt Apton, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno zašto je to tako. 

Džena se do sada nebrojeno puta našla na naslovnicama časopisa Maxim, GQ, CKM, Esquire, a sajt Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu na kojoj se, između ostalih, našla i manekenka Šanina Šajk.

Zgodna brineta inače je rođena u okolini Beograda, a odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici sve do šeste godine, kada su se najpre odselili za Nemačku, a potom 1999. u Ameriku, gde živi i dan-danas.

Lepa Džena danas je fotomodel, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde je prati preko 2 miliona ljudi. Veoma često postavlja izazovne fotografije, te je lako zasključiti zašto se i našla na listi najlepših žena. 

Inače, na njenom profilu na LinkedIn-u piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu. 

Džena je pre modelinga bila i lajfstajl bloger, a bavila se i organizacijom venčanja. Ipak ,danas daleko više zarađuje od mreža, gde često deli i fotografije sa mnogobrojnih putovanja.

Veoma često je porede sa Kim Kardašijan i Kajli Džener, i sličnost je zaista neverovatna. Inače, Džena je pre par godina i posetila Balkan i letovala u Crnoj gori, odakle je postavljala fotorafije, a na svom profilu često je isticala da je ponosna što je Srpkinja.

Pogledajte još njenih fotografija i procenite, da li je zasluženo po drugi put na listi najlepših:

Instagram Džena Dženović je na listi najlepših žena sveta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!