Nema sumnje da su Srpkinje neke od najlepših žena. Mnoge od njih postale su i uspešne manekenke i glumice i van granica naše zemlje, ali malo koja može da se pohvali da je bila zaštitno lice za čuveni "Victoria's Secret" kao naša Olivera Ivanišević.

Lepotica o kojoj se u Srbiji malo toga zna veliko je ime u svetu modelinga, a do sada se nebrojeno puta našla i na naslovnicama prestižnih magazina poput "Flair", "Marie Claire", "Velvet", "Elle"... i mnogih drugih.

Veliki bum napravila je još davne 2008. kada je potpisala milionski ugovor za modnu kuću "Victoria's Secret" i tako ušla u društvo najboljih i najlepših svetskih top-modela, među kojima su Adriana Lima, Alesandra Ambrozio, Eva Hercigova, Hajdi Klum.

S obzirom da je poznato da ovaj brend ima više nego stroge kriterijume, ono što je Olja uspela sa samo 20 godina više je nego ogroman uspeh.

Naime, čak i da ste najuspešniji model današnjice, ukoliko ne ispunjavate "mere", ne možete postati Viktorijin anđeo.

Tako manekenke, primera radi, moraju da imaju obim grudi i bokova od oko 86 cm, a obim struka 60 cm, s tim što su manja odstupanja ponekad dozvoljena.

Moraju da imaju i najmanje 18 godina i moraju biti visoke između 172 cm i 182 cm. Osim toga, naravno, poželjno je lepo lice, figura peščanog sata, ali i zanimljiv karakter.

Olja je očigledno sve to ispunjavala. Njene mere su bile 85/60/90, skoro pa idealne, a visoka je 179 cm. I ne čudi onda što je bila u čuvenom katalogu ovog brenda.

Inače, Olivera je iz rodnog Beograda otputovala u inostranstvo u potrazi za svetskom karijerom i počela da radi za modnu agenciju "Women", najpre u Milanu, a potom i Parizu.

Radila je i revije Blumarine, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, a bila je i zaštitno lice kompanija Hugo Boss i Misioni, a odnedavno je i noseće lice kampanje iza koje stoje dva lokalna brenda Rose de Mai x question mark.

A još fotografija lepe Srpkinje pogledajte u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!