Keri Katona početkom 2000-ih bila je deo jedne od najvećih pop-senzacija, britanske ženske grupe Atomic Kitten, a danas živi potpuno drugačijim životom.

Pevačica je dugo imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem, a kaže da se sve to odrazilo i na njenu figuru.

Velika prašina digla se kada je otkrila da je jedna od stvari koja joj je najviše pomogla injekcija popularna u Engleskoj, koja pomaže u skidanju viška. Nakon što je priznala da se, između ostalog, poslužila i tom prečicom, javnost se okrenula protiv nje. Međutim, Keri je pored injekcije potpuno promenila ishranu i svakodnevno vežba - nedavno je bila na odmoru u Španiji gde su paparaci zabeležili da čak i tamo vežba svakog dana.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, screenshoot/instagram Keri Katona sa viškom kg i bez

Keri se, nakon što je smršala, podvrgla liposukciji, operaciji zatezanja kože i stomaka, a nedavno je pokrenula i "Only Fans" nalog, gde pristup svom sadržaju naplaćuje 20 funti, čime se pohvalila na svom Instagramu.

"Radite ono što volite i volite ono što radite", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u čipkastom donjem vešu, te je pozvala fanove da je zaprate na stranici gde se ovakav sadržaj naplaćuje.

Na ovaj potez se odlučila kako bi se izvukla iz bankrota, a uz nage, prodaje i fotografije svojih stopala, piše Daily Mail.

Keri je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svog 1,23 miliona funti vredne kuće, a bankrotirala je navodno i 2018. godine.

Osim s novcem, nije imala sreće ni u ljubavi, a zbog brojnih estetskih zahvata dovela se i do neprepoznatljivosti.

Nedavno je u intervjuu za britanski The Sun otkrila da je trpela zlostavljanje od strane svog trećeg supruga, Džordža Kaja, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

keri katona nekad
Shutterstock 

Priznala je da se dugo sramila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbegla njegov bes.

Keri Katona danas
screenshoot/instagram 

U intervjuu se prisjžetila i teškog djetinjstva, kao i perioda nakon raspada benda koji ju je proslavio.

"Počela sam da se drogiram sa 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti privlači svojim izgledom koji je upropastila preteranim estetskim zahvatima.

A nakon tri propala braka, Katona je 2018. godine pronašla sreću s osobnim trenerom Ryanom Mahoneyem za kojeg se verila i koji joj je pomogao i u gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog perioda.

U galeriji pogledajte kako je Keri izgledala nekad, a kako danas nakon niza estetskih operacija:

Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia, screenshoot/instagram Keri Katona nekad i sad