Kada se krajem devedestih prošlog veka pojavila grupa "Atomic Kitten", mnogi su smatrali da su "Spajsice" konačno dobile dostojnu zamenu.

Keri Katona bila je originalna članica benda i jedina koja je ostala gotovo do raspada grupe, međutim, pažnju je godinama privlačila ne zbog pevanja, već ponajviše zbog izgleda koji je sa razlogom bio tema medija. 

Keri je često imala titulu "najslađe pevačice", a svoj babyface uništila je intervencijama ali i oscilacijama u kilaži. 

Od nekadašnje slatkice gotovo da nije ostalo ništa, a Keri deluje mnogo starije nego što zapravo jeste. U javnosti je uvek govorila javno o dijetama kojih se držala nakon što se znatno ugojila, a nije krila ni da ide na kozmetičke zahvate

Sve je počelo nakon što se porodila i počela da se bori sa mentalnim problemima, ali i zavisnošću od alkohola. Tvrdi da je odluku o odlasku pod nož donela jer je verovala da joj nijedna dijeta ili vežbanje neće pomoći, a liposukcija je bila jedan od prvih kozmetičkih postupaka kojima se podvrgla.

keri katona
Shutterstock 

Nakon toga je usledilo smanjenje grudi, injekcije botoksa, podizanje obraza, povećanje usana i upotreba različitih filera.

Kada je shvatila da joj ništa od navedenog neće pomoći, barem ne onako kako je želela, rešila je da se posveti zdravijem načinu života, a suvišne kilograme izgubila je uz pomoć svog dečka i ličnog trenera Rajana Mahunija na šta je danas veoma ponosna.

- Vežbanje i svakodnevna joga bez posustajanja, sada konačno vidim i osećam njihove benefite. Molim vas, podsetite sebe da sve kreće iz glave. Danas sam imala groznu glavobolju, ali ipak sam ustala u 5 sati ujutro i posvetila se vežbanju - rekla je ona pre nekoliko meseci.Ono što se takođe primećuje je upravo ono što je možda i najvažnije za jednu ženu, a to je samopouzdanje. Atraktivna plavuša je konačno zadovoljna svojim telom i neverovatno zrači samopouzdanjem.

Keri je inače vezu s Rajanom potvrdila u svojoj kolumni za "New! Magazine", u intervjuu u kojem je izjavila kako joj ga je poslao Bog kao utehu nakon iznenadne smrti bivšeg supruga Džordža Kaja.

"Bio mi je dobar prijatelj i odlučili smo da pokušamo da budemo zajedno. Bog mi ga je poslao kad mi je najviše bio potreban, oboje smo se smirili, predani smo jedno drugom, moja deca ga vole kao i ja", izjavila je Keri.

Pevačica je majka 17-godišnje Moli i 16-godišnje Lili-Su, koje je dobila s prvim suprugom Brajanom Mekfadenom, 12-godišnju Hajdi i 11-godišnjeg Maksvela, koje je dobila s drugim suprugom Markom Kroftom, dok je sa Džordžom dobila petogodišnju Dilan-Džordža.

KERI KATONA
Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia 

Kada je u pitanju održavanje linije, ne planira da odustane od toga da joj telo ostane u vrhunskoj formi, iako je neki već upoređuju sa terminatorom, pa je sada odlučila da se prijavi za emisiju "Celebrity SAS: Who Dares Win", nakon treninga tokom karantina, gde će takmičiti se sa drugim poznatim ličnostima iz Velike Britanije poput Kierona Dajera, Vesa Nelsona, Kejti Prajs, Džeka Kvikendena i mngoih drugih.