Samanta Rovlej (30) iz Kalifornije od detinjstva se borila sa kilogramima, u školi je trpela maltretiranje, a njeno samopouzdanje potpuno je uništeno pre dve godine kada ju je tadašnji partner ostavio putem društvenih mreža, objavivši fotografije sa drugom.

Samohrana majka tada okrenuila drugi list i potpuno promenila život. Samnta je izgubila više od 92 kilograma i potrošila 20.000 dolara na plastičnu operaciju pošto je saznala da je dečko vara. Ona je, kada ju je dečko javno ponizio, imala 165 kilograma, a dok danas ima 72 kilograma.

Nije mogla da veruje da joj se to događa, ali vrlo brzo odlučila je da tešku životnu situaciju pretvoriti u lekciju i motivaciju.

IMALA JE 165 KG, A NAKON DEČKOVE PREVARE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Samanta se prepolovila i na operacije dala 20.000 $
Instagram 

- Godinu i po dana smo bili zajedno, ali to niko nije znao jer me uvek skrivao. Osećala sam se jako loše u toj vezi, stalno sam pokušavala da ga usrećim, a sebe sam zapostavljala. Kada me prevario i objavio to na društvenim mrežama, shvatila sam da se moram posvetiti sebi - rekla je ona, prenosi Daily mail.

IMALA JE 165 KG, A NAKON DEČKOVE PREVARE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Samanta se prepolovila i na operacije dala 20.000 $
Instagram 

Samanta je donela odluku da se bivšem osveti na najbolji mogući način - gubitkom kilograma. Iste godine podvrgla se liposukciji stomaka, ali kaže kako je to odlično uložen novac, jer je sada napokon srećna. Kako ona danas izgleda, a kako je izgledala nekad, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Samohrana majka je nakon saznanja da je dečko vara rešila da potpuno promeni svoj život.

 Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.