Kim Kardašijan (40) podsetila je milione obožavateljaa na društvenim mrežama kako je izgledala 1996. godine. Na fotografiji koju je podelila ima kratku kosu, majicu kratkih rukava i suknjicu.

- Odeća iz podavnice Judy's, ogrlica od bombona i ukosnice - napisala je Kim u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. Kim se od tada dosta promenila kada je reč o njenom izgledu. Javna je tajna da je veliki obožavatelj plastičnih operacija. 

kim kardasijan izgled oepracije
Instagram 

Više puta se pisalo o njenim intervencijama. Kako strani mediji navode Kim je operisala nos, grudi, ubrizgala filere u zadnjicu, popunila usta, podigla jagodice. Takođe se pisalo da je išla i na liposukciju. O nekima je javno pričala, dok neke nije priznala.

Kim se sa porodicom proslavila snimajući rijaliti šou "Keeping Up With The Kardashians". Nakon 20 sezona, članice porodice Kardašijan-Džener odlučile su da obustave snimanje ovog formata jer im oduzima puno vremena.

kim kardasijan izgled oepracije
Instagram 

Kim je gostovala u emisiji Dejvida Letrmena, kada je otkrila da je njenoj porodici potreban odmor. Ne krije da najviše prihoda dobijaju od prodaje kozmetičkih proizvoda i putem objava na Instagramu.

- Više zaradim samo jednom objavom na Instagramu nego što zaradim od prikazivanja jedne sezone šoua. Bez šoua ne bismo to mogle, ali realno svaka od nas može zaraditi više objavom na društvenim mrežama nego od rijalitija - rekla je Kim.

Instagram Rijaliti zvezda podelila je na svom Instagramu fotku iz mladosti kojom je pokazala koliko su estetske intervencije promenile njen izgled.

 Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas