Kloi Kardašijan, koju su svojevremeno prozvali “ružnim pačetom” porodice, postala je zavisnik od operacija, s obzirom da u zadnje vreme često menja svoj izgled. Iako su njeni fanovi navikli na njene konstantne transfromacije, uspela je čak i njih da iznenadi kada se pojavila u emisiji kod Dru Barimor.

Kloi je pričala o finasijskoj situaciji i o tome kako želi da dobije još jedno dete, ali čini se da se zapravo niko nije skoncentrisao na njenu priču koliko na njen izgled.

"Smanjila je nos u tolikoj meri da joj sada na licu izgleda čudno. Svaki put je u javnosti gledaju upravo zbog toga", rekao je nedavno izvor blizak jednoj od sestara Kardašijan"Kloi, šta si to napravila? Pre si izgledala mnogo bolje", "Šta ti se dogodilo s licem?","Iznenađena sam da operacija nosa može biti ovoliko loše napravljena kada imaš toliko novca" neki su od komentara na račun njenog novog izleda.

Komentar koji je bio najupečatljivi je definitivno ovaj: "Bože, vratio se Majkl Džekson!".

Mnogi su zaključili da sada liči na kralja popa, Majkl Džeksona koji se podvrgnuo brojnim plastičnim operacijama od kojih su neke bile poprilično bizarne. Na slikama koje su nastale pre petnaest godina vidi se koliko se zapravo promenila.

Kloi kardašijan
Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako su svi primetili njen nos se potpuno transformisao i očigledno je da je Kloi išla na novu operaciju koja bi mogla da se pokaže kao suvišna.

kloi kardašijan
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Da je Kloi krenula da preteruje s plastičnim operacijama već je neko vreme jasno kao dan, ali i dalje ne staje. Ovo nije prvi put da je izgled Kloi pod lupom javnosti koja je kritikuje da preteruje i sa fotošopom ali i sa filerima i botoksom.

kloi kardašijan
Shuterstock 

Iako rijaliti zvezda, Kloi Kardašijan negira operaciju nosa, sve je manje onih koji veruju da nije radila korekcije. Nije tajna da glasine o plastičnim operacijama prate sve članice porodice Kardašijan.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:   

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda