Kim Kardašijan nikada nije izgledala srećnije. Nakon što se "rešila" trećeg supruga Kanjea Vesta, 40-ogodišnja rijaliti zvezda i preduzetnica živi najbolji život.

Svakodevno vežba, posao cveta, izlazi s prijateljima, a mnogi slažu kako baš nikada nije izgledala tako dobro. To je dokazala i prošlog utorka kada je viđena u Los Anđelesu kako ide na poslovni sastanak.

U pantalonama sa zmijskim printom i niskog struka, u kratkoj majici koju je zavezala na leđima, Kim nije skidala veliki osmeh s lica s kakvim je ne viđamo često. Kao uvek, imala je savršeni make-up i duge esktenzije u kosi, a kombinacija je naglasila njenu nikad vitkiju liniju.

kim kardašijan
JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za osmeh na licu sigurno je zaslužna i činjenica da njen brend SKIMS obara rekorde, a u prodaji joj pomaže i slavne sestre koje su takođe zvezde njenih kampanja. A zna se da milioni žele sve što nude sestre Kardašijan-Džener pa nas takav osmeh i ne čudi previše. Što se tiče razvoda od ekscentričnog repera, po Kim se čini da je i to bila dobra odluka.

Podestimo, Kim je rešila da stavi tačku na brak sa reperom zbog nepomirljivih razlika. Krajem februara, Laura Vaser (52), slavna advokatica za razvode, predala je papire za razvod u ime svoje klijentkinje Kim Kardašijan (40) nakon sedam godina braka s reperom Kanje Vestom (43).

Američki mediji pišu kako donedavni par ne komunicira, osim preko advokatskih timova, ali da su izrazili želju da se mirno dogovore oko svega. I dok je oko starateljstva, kako pišu, stvar rešena poprilično mirno, i da će deca ostati s majkom, a Vest će moći da ih viđa kad god poželi i s njima provodi vreme, najveći kamen spoticanja je njihov zajednički dom. 

kim kardašijan i kanje vest
Shutterstock 

Reč je o luksuznom imanju u Kalabasasu, u Kaliforniji, koji je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milione dolara. Posebno je na konačan rezultat bio ponosan Kanje, koji ga je uporedio s nekom vrstom futurističkog samostana, a njegov minimalistički stil očarao je i brojne arhitekte.