Džejms Čarls se ne zaustavlja. Pre samo nedelju dana, slikao se sa trudničkim stomakom, kako kaže, želeći da vidi kako je to kada si u drugom stanju, a sada je nastavio sa šok transformacijama i fotografisao se potpuno ćelav
Pratioci su, kao i uvek, sa oduševljenjem dočekali svaku njegovu ideju, ali ima i onih kojima njegov poslednji "prenk" nije bio po volji.  

Kako je istakao u svom poslednjem videu, kada se slikao i snimao sa trudničkim stomakom, ideja je bila da iskusi nešto što nikada neće moći, s obzirom da je muškarac, ali, kada je ćelavost u pitanju, to je nešto što zapravo može da mu se desi, pogotovo što za tako nešto ima i genetsku predispoziciju. 
Džejms je na početku videa otkrio da je zapravo malo falilo da izgubi kosu pre par meseci, nakon silnog ekperimentisanja sa bojom, i blanšem, međutim, zahvaljujući profesionalnim tretmanima, uspeo je da oporavi vlasište. Njegova prepoznatljiva frizura jedan je od bitnih stvari kada je u pitanju njegovo samopouzdanje, pa je želeo da vidi da li može da se oseti lepim i kada je potpuno ćelav.

Nabavio je "bald cap", a potom danima snimao storije kako bi prevario pratioce i javnost da je zaista obrijao glavu. Izlazio je čak i u restorane kako bi ga fotografisali paparaci. Mediji su bili preplavljeni fotografijama, a Twitter se usijao par dana. 

"Jedino Džejms može da izgleda lep i ćelav", "Prelep je", "Džejms - jedan dan trudan, drugog dana ćelav, istorija je ispisana"... samo su neki od komentara ispod njegovih postova.
Međutim, ima i onih kojima ovako nepto ni malo nije smešno. "Izgledaš poput jajeta", "Ličiš na vanzemaljca", "Ima li još nekog ko smatra da je ovo uvredljivo?", "Na ovaj način sipaš so na ranu svima koji nemaju opciju da imaju kosu", "Lako je tebi da kažeš da je ćelavost lepa, kad možeš da skineš periku i ponovo imaš kosu"... bili su pojedinci i više nego ogorčeni.

Džejms je na kraju videa istakao da je naučio vrednu lekciju o sebi, odnosno da mu nje potrebna kosa da bi se osećao lepo, i poslao jasnu poruku "Bald is beautiful" ("Ćelavost je lepa"). 
Jasno je da mladi influenser i pored negativnih komentara neće prestati da šokira javnost, te ostaje da vidimo šta će mu još pasti na pamet u nameri da izazove buru na društvenim mrežama.