Prvo što primetimo kada uđemo na instagram profil Une Krlić jeste minimalistički pristup sređivanju feed-a, u pažljivo biranim zemljanim tonovima. Fotografije se odlično slažu, a boje fenomenalno stapaju što čini profil urednim i lepo preglednim. 

Prva asocijacija na Unu jeste samo njoj svojstven prepoznatljiv ''tomboy'' stil, njen mali pas Kuba i naravno air force patike. 

Inače, domaćoj javnosti prepoznatljiva je i po tome što se oprobala kao model u pojedinim spotovim, ali i kao voditeljka. Ipak, moda je njena ljubav oduvek, pa je rešila da preseče i da otkaz na poslu od 9 do 17h i svu pažnju usresredi na posao na društvenim mrežama. 

Na njenom profilu pronaći ćete inspiraciju za svaki dan, te vam donosimo nekoliko sjajnih autfita koje možete već sada iskopirati.

Ima umeće da jednostavan crni outfit učini zabavnim i urbanim, kao što je ovaj razbila plavom Mona torbicom. 

Smelost i poigravanje sa bojama je ono što najviše volimo u Uninom stilu. Zelenu Pangaia trenerku ukombinovala je sa puf krem jaknom i šarenim džordankama.

Ipak, volimo i kada nam pokaže i onu ženstveniju stranu u modnom smislu. Kako se ošišala na kraći paž, čini se da joj odela i uopšte odeća sa naramenicama pristaje bolje nego ikada! Naravno, nije joj promakao trenutno najaktuelniji print zebre.

Kao ni konjak braon kožni komadi. Kožni mantil uklopila je sa u istoj boji Hexogan torbicom brenda Mihano Momosa.

Pravu sebe pokaže kada sklopi nespojivo, kao što je na ovoj fotografiji primer. Preko sportske majice ponela je sako i elegantnu torbicu sa zlatnim lancem. To ume samo Una!