Kada govorimo o trendovima, neretko se dogodi da se 'u modi' pronađu oni koji ne laskaju telu. Ipak, uprkos tome postoje odlični krojevi koji su sjajan odabir kada želimo da istaknemo određeni deo tela na najbolji mogući način. Pronaći odgovarajuće pantalone mnogim ženama predstavlja noćnu moru, ali ove sezone ističe se jedan model koji pristaje gotovo svakoj figuri, naglašava ženstvenost i izdužuje noge, a i sigurni smo da ga već imate u svom ormaru!

Reč je o trapez pantalonama, modelu koji često podeli brojna mišljenja, ali neosporiva je činjenica da odlično naglašava žensku figuru. Naime, trapez pantalone najbolje izgledaju ako odaberete one s visokim strukom, a kombinujete ih s užim majicama, bluzama ili pak oversized džemperima.

Takođe, što se tiče obuće možete se odlučiti za udobne patike ili cipele s potpeticom, ali bitno je pripaziti da trapez ne bude prevelik, odnosno predominantan. Isto tako, ovaj model jednako dobro pristaje casual dnevnim i poslovnim kombinacijama. Uz to što se neprestano vraćaju u modu, trapez pantalone zapravo nikad nisu ni izašle iz naših ormara, a kombinovanjem s aktualnim trendi komadima sigurni smo da ćete s lakoćom kreirati divne kombinacije koje će naglasiti ono najlepše!

Model ovih pantalona dostupan je u prodavnicama Zara i Stradivarius, a više detalja pogledajte u galeriji ispod:

Zara.com Model koji će biti musthave za narednu sezonu