Sunčane naočare ne štite samo naše oči od štetnog UV zračenja – s njima se brzo i jednostavno može stilizovati bilo koji izgled. Od zaigranog do glamuroznog do supercool, sve je moguće. Kako bi se sunčane naočare savršeno slagale s odećom 2021. godine, donosimo vam u nastavku modele koji će biti IN, a koje možete da odložite na neko vreme u fioku.

IN: neonske sunčane naočare - OUT: bele sunčane naočare

Što se tiče boja, odeća će 2021. godine biti malo jednostavnija, dok će sunčane naočare biti upečatljivo šarene. Upadljive sunčane naočare u svetlim neonskim bojama zamenjuju jednostavne, bele modele iz prošle letne sezone i vrlo su popularne, piše miss7.24sata.hr.

IN: retro sunčane naočare - OUT: tanke mikro sunčane naočare

Trend sunčanih naočara, koji ove godine ne možemo izbeći i kojem se već radujemo, privlačni su i upadljivi modeli u retro stilu. Od kružnog, uglatog do ovalnog - sve je dopušteno, sve dok nas vizualno podsećaju na prošla modna vremena. Uske sunčane mikro naočare previše su savremene. Zato ih ove godine radije ostavi u fioci.

IN: sunčane naočare u grunge stilu - OUT: avijatičarske sunčane naočare

Do sada su sunčane avijatičarske naočare, poznate i kao aviator naočare, bili pravi izbor uz ležernu odeću. Međutim, 2021. godine bi ih trebalo odložiti za neka druga vremena (jer, kao i sve, vratiće se kad-tad) i zameniti ih tamnim, uglatim sunčanim naočarama u grunge stilu. Vizualno podsećaju na punk i rock stilove 70-ih i već su vrlo tražene među ljubiteljima mode.

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas