Jedna od najuticajnijih influenserki sa naših prostora, Dunja Jovanić, važi za devojku specifičnog, ali pre svega modernog i urbanog stila odevanja. Svoj stil je jednom prilikom opisala rečima: "Dodajte patike – spremni ste za klub. Dodajte štikle – spremni ste da gorite. E, to je moj tip outfita! Udoban, a gori".

Pogledajte u nastavku  top 5 odevnih kombinacija Dunje Jovanić  koje smo danas izdvojili.

Dunja je jednom prilikom ponela maslinasto zeleni mantil domaćeg poznatog brenda Mona i dodala malo basic boje uz pomoć patika  Air Jordan 4 x Off-White i torbe brenda Maison Valentino. Ovu fotografiju opisala je jednom rečju "maslina".

Još jedan model domaćeg brenda Mona, ovog puta kaput jarko žute boje, Dunja je ukombinovala sa kontrasnom bojom suknje i torbice, i kao dodatni boom ovom outfitu dodala srebrne čizme do kolena.

Ovo je outfit u kom se Dunja oseća kao žena boss. Ponela je sako dizajnerke Tijane Žunić, farmerice su brenda Zara, a cipele koje ovom bejzik crno-belom outfitu daju malo boje su brenda The Attico.

Sada nam je već jasno koliko Dunja uživa da nosi komade domaćeg brenda Mona, tako je bilo i ovoga puta u novom šik kožnom kompletu elektro plave boje. Ispod je nosila majicu crop kroja, koja je savršeno istakla njenu vitku figuru.

I za kraj, obzirom da je još samo nekoliko nedelja zimska sezona, kako biste prošli neprimećeno na stazi izdvojili smo ovaj premekani duks brenda Nike u savršenoj ciklama boji.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas