Svaka popularnost sa sobom donosi pozitivna i negativna iskustva, ali čini se da su influenseri najviše izloženi svakakvim komentarima. Sam opis njihovog posla često nailazi na osudu, dok su oni „primorani“ da objašnjavaju koliko je zapravo teško postići sve obaveze koje imaju. 

To je često radila i jedna od najpoznatijih influenserki Dunja Jovanić. Ona i dan danas objavi poneki video na temu negativnih komentara, pa se tako nedavno osvrnula i na zavidne žene.

U našem W!oman podkastu, Dunja je otkrila da nikada u životu nije nekome ostavila dislike. Ipak, ona se sa time susreće svakodnevno.

Očigledno je da su godine rada, uporan trud i kvalitet isplivali na površinu jer se influenserka ovoga puta zahvalila na lepim komentarima. To joj, kako kaže, prija do te mere, da sada uživa da uđe na Jutjub i čita komentare o sebi.

„Mislim da sada dolazimo u onaj kraj godine, odnosno one dve nedelje koje su ključne, kada zbog svih nekih razloga jedva čekamo da uđemo u novu godinu“, započela je Dunja.

„Ono što sam htela da vam kažem jeste da u životu od kada snimam, mislim da nisam imala tako lepe komentare. Hvala vam što gledate vlogmas i hvala vam na predivnim komentarima, prosto mi milina da uđem na Jutjub i da čitam sve ono što mi pišete. Svaki komentar, koji ste napisali na svim vlogovima, videla sam i hvala vam puno na tome. Zaista se puno trudim da imam nešto što je drugačije, da vam snimam videe koji bi bili korisni, poluedukativni i poluzabavni. Nadam se da u tome uživate“, objasnila je influenserka i još jednom se svima zahvalila.

„Zaista kada vidim takav feedback, onda mi ništa nije teško, tako da još jednom hvala vam puno od srca“, dodala je ona.