Muha - Komfortzona

Francuskinja koja živi u Sarajevu, a se pojavljuje pod alijasom Muha pomeriće granice repa i trepa na Balkanu. U detinjstvu je naučila da svira klavir a nešto kasnije i gitaru i  kako kaže rep joj je u krvi. Prvo je počela da repuje na engleskom, ali to nije objavljivala. Singl Komfortzona joj je treća pesma na bhs jeziku. Trenutno radi na svom EP-u, koji će izaći polovinom 2021. Do tad, slobodno stavite Komfortzonu na repeat, jer je u pitanju numera koja ulazi u uši. Lagana i pomalo melanholična matrica savršeno ide uz Muhin glas. 

Vizelj - Novčanice

Bend koji polako osvaja indie scenu Vizelj, nedavno je izbacio numeru Novčanice. Kako Aleksa Nedić, basista i pevač Vizelja, ističe ovom pesmom želeli su da naprave zaokret, okrenu novi list s akcentom na lepe teme u ovo anksiozno doba. "Želimo da se ljudi zabavljaju iako je tmurno i ružno. Dodatno su nam u prenošenju poruke pomogli fenomenalni rediteljski tandem Jana Anđić i Gvozden Ilić, kao i mnogi drugi". I na kraju jedna ljubav za Moksrija.

Elena - Psh Psh

Da li je Elena srpska Jorja Smith? Most likely... Singl Psh Psh za samo dva meseca je premašio 9,5 miliona pregleda na jutjubu. Vratila se svojim tough gurl korenima, za razliku od hita 2000s iz 2019. godine. Sa kakvom god muzikom da dođe, u stilskom smislu, ona i pokida.

Repetitor - Kosti

Renomirani trio, Repetitor, vratio se posle četiri godine sa novim albumom - Prazan prostor. Numera Kost i koža posebno se izdvojila kod njihove publike. Skakanje uz ovu pesmu konstruktivan je način da kanališete bes koji osećate, đeco.

Iva Lorens - Just Because

Baš, baš divan pop, to je muzika Ive Lorens. Svi njeni spotovi vizuelne su poslastice, kakav je i Just Because.

Funk Shui - Veter

Osveženje na regionalnoj sceni svakako je makedonski bend Funk Shui, momci koji su uvek dosledni svom crossover stilu, što nije lako za realizovati. Singl Veter je poput filmova filmova Grete Gerving, pretočeni u muziku.

Spejs Noksi i FTP Cojkana - Usta puna zlata

Stara i nova škola andergraunda, šta više reći, Spejsara i Cojkana. Ništa bez Cojkaninih smiješnih upadica. Želimo više ovakvih kolaba u budućnosti!

Matter - Temno rdeča

Braća Slovenci going strong, tačnije Matter i Tsujigiri. Temno rdeča ima toliko dobar flow, da filozofska lirika dođe kao šlag na torti.