Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk prošetala se ulicama Njujorka u efektnoj kombinaciji koju bi vrlo rado isfurale mnoge zaljubljenice u modu. 

Zgodna brineta u slobodno vreme bira ležernije outfite, pa je često možemo videti i bez previše šminke, u kežual kombinacijama i udobnoj obući poput bajkerki, iz kojih ne izlazi.

Paparaci su u trendi, mekanom i toplom kaputu fotografisali Irinu Šajk tokom šetnje Njujorkom sa ćerkom. Štaviše, ona nije odabrala klasičnu verziju u bež ili sivim nijansama, već kaput na pruge u teget i braon boji

Irina Šajk u Max Mara kaputu
Profimedia 

Ovaj kaput za kojim žude modne zavisnice ukombinovala je sa braon rolkom od kašmira, tamnim farmerkama i kožnom braon torbicom.

Prelepa manekenka se u ovoj boji veoma izdvajala u masi, a kaput brenda Max Mara koji je nosila košta neverovatnih 2.150 dolara, dok se u Srbiji slične varijante teddy kaputa mogu naći po znatno nižoj ceni - od 50 evra.

Irina Šajk u Max Mara kaputu
Profimedia 

Irina je ovaj zanimljivi dnevni stajling začinila sunčanim naočarama leopard printa, teget kapom i rukavicama. Naravno, neizostavni deo u doba korone je svakako hirurška maska, u Irininom slučaju crna maska je musthave.

Obožavana manekena je upravo pokazala da je Max Mara Teddy kaput još uvek aktuelan među zaljubljenicama u modu. 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas