Ela ne prestaje da nas fascinira. Ona je devojka sa neverovatnom energijom, koja, kako bi se moglo zaključiti postiže sve. Sadržaj koji nudi pratiocima veoma je raznolik, ali ako ćemo da ga stavimo u neku kategoriju neka to bude lifestyle. Ona je i dobitnik nagrade za najboljeg lifestyle blogera, tako da to potpuno ima smisla.

Ela je nedavno rodila i drugo dete, živi u srećnom braku a sve to možete ispratiti na njenom Instagram profilu kao i Jutjub kanalu za koji snima zabavne i informativne vlogove.

Pre svega spontana i prirodna. Ono u čemu najviše uživamo jesu njeni autfit predlozi kao i mejkap izvedbe. Ako vas zanima kakve ruževe voli, to su definitivno oni sa mat završnicom. "Ja ne volim kad mi se kosa ljepi na usta", uz smeh kaže Ela.

Da li ste znali da je nedavno imala i saradnju sa ultra popularnim Catrice i Essence (sestrinskim) brendovima šminke, sa kojima je kreirala limitiranu kolekciju?

 Za još super zabavnog sadržaja zapratite njen Instagram profil. U njemu će se najpre pronaći mlade devojke i mlade mame, ali i mnoge druge žene.