Ukoliko ste bili ljubitelji rijaliti šou programa "Real Housewives Of Beverly Hills", verujemo da ste voleli i Brendi Glanvil (48), jednu od najlepših "domaćica".

Međutim, iako je odavno poznato da kontroverzna bogatašica obožava estetske intervencije, niko nije očekivao izdanje u kom se pojavila u uključenju u australijski "The Morning Show".

Naime, Brendi je do te mere bila neprepoznatljiva da su čak i britanski mediji britanski mediji pisali koliko ne liči na sebe. 

Brendi je u uključenju pokazala zategnutu, glatku kožu, ali i vidno uvećane usne, i to samo nekoliko meseci nakon što je opovrgla da se podvrgla određenim estetskim zahvatima. 

brendi glanvil
Screenshot/Youtube 

Atraktivna plavuša ranije je priznala da se podvrgla operaciji povećanja grudi i podmlađivanja vagine, te da je stavljala injekcije botoksom, ali da osim toga nije radila ništa.

Podsetimo, ona je 2014. ispričala da se na papreno skup zahvat podmlađivanja vagine koji košta oko 12.000 dolara odlučila nakon razvoda od glumca Edija Sibrijana.

"Potpuno nova vagina značila je vaginu bez Edija... Odlučila sam pošto ju je Edi uništio, da on treba i da plati novu. Dala sam doktoru broj Edijeve kartice bez njegovog znanja", ispričala je tada Brendi.

Kada su fanovi preispitivali njen izmenjeni izgled 2018. godine, ova 48-godišnjakinja rekla je da je isti rezultat neispravno izvedenog laserskog postupka epilacije lica, odnosno da je dobila delimučnu "paralizu lica".

"Svi žele da znaju zašto mi se gornja usna ne pomera. Imala sam lasersko uklanjanje dlaka sa lice, dobila sam opekotine trećeg stepena. Moja desna strana lica sada se ne pomera kao leva", rekla je ona tada.

No, iste godine poznati plastični hirurg Fren Agulo istakao je da smatra da se Brendi ili oporavlja od velike operacije liftinga ili da ima previše filera na licu.

U julu prošle godine Brendi je ponovo porekla bilo kakve estetske zahvate na licu i poručila je ljudima koji je za to optužuju da su "zli".

"Izgledam loše, da, ali nisam ništa uradila sa licem. Gledala sam neke tutorijale za šminkanje i koristila sam manje rumenila nego inače", napisala je.

Podsetimo, Brendi je u septembru 2020. optužila slavnu glumicu Deniz Ričards da su imale ljubavnu aferu, što je glumica oštro demantovala.

Tom prilikom Deniz je glasine obeležila kao "dečije priče": "Volim da se stvari igraju na televiziji umesto na društvenim mrežama, ali priče koje su sad aktuelne, prošla sam sa medijima odavno boreći sa različitim tvrdnjama, tako da je za mene lično ovo poput vrtića". 

Sve je krenulo od fotografije koju je Brandi okačila na Twitter, na kojoj se ljubi sa lepom glumicom uz opis: "Pripremanje večere za slavnu komšinicu". 

Iako su neki obožavaoci smatrali da je slika konkretan dokaz da se dogodila veza, drugi su smatrali da fotografija ne pokazuje ništa više od prijateljskog druženja između žena.