Manekenka Krisi Tajgen pre nekoliko se dana požalila se putem društvenih mreža na otečene usne. Naime, ona je mnoge iznenadila kada podelila slike svojih ogromnih usana, a mnogi su pomislili da je ubrizgala filere.

"Evo, izgledam 'odlično'. Ovo nije promašaj s filerima. Reći ću vam o čemu je reč. Ovo se dogodilo nakon što sam zagrizla narandžinu koru. Možda su problem bili pesticidi na njoj? Izgledam kao lutka", napisala je Krisi pre nekoliko dana na Instagramu.

Krisi Tajgen
Instagram 

Nakon ovih fotografija, objavila je nove na kojima se požalila da su joj usne sve veće i veće umesto da se smanjuju. Nakon toga, paparaci su je uhvatili tokom posete lekaru.

Ovoga puta problem nisu bile usne već crvenilo na celom licu. Iako je veći da uspela da sakrije uz pomoć hirurške maske, oko očiju se i dalje videla reakcija, ali i dalje nije jasno šta se tačno desilo. 

Krisi Tajgen
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovim pvodom se nije oglašavala na društvenim mrežama, ali nadamo se da nije reč ni o kakvim korekcijama jer je zaista bila prirodna lepotica. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Da li jepa manekenka radila nešto na sebi?