U poslednje vreme, sve se više čini da Kloi Kardašijan prolazi kroz neku vrstu krize identiteta. Uostalom, kako drugačije objasniti to što na svakoj fotografiji ili snimku ima potpuno drugačije lice

Sada je zaista "obrnula igricu" pa je u poslednjem klipu prikazala čak 5 različitih lica. Dovoljno da prokomentarišemo: "Hajde odluči se za jedno i "furaj" ga".

Naime, u poslednjem video snimku na Istagramu, na kom su komentari isključeni (što naravno nije sprečilo tviteraše da se "pozabave" njenim likom i delom), 36-godišnja Kloi je prikazala nikad plastičnije lice, a gornja usna joj je bila ceoma otečena zbog čega se stekao utisak da teško priča.

kloi kardašaijan
Instagram 

Iz tog razloga, nizali su se negativni komentari na Tviteru, da Kloi nikad nije izgledala lošije. Sa jedne strane, da, dokazala je da se trud u teretani i te kako isplati, jer je liniju dovela do savršenstva, ali, umesto da se zadrži na tome, počela je da eksperimentiše sa licem.

Zbog toga je često upoređuju i sa nekadašnjom zvezdom, Majklom Džeksonom, te joj predviđaju da će doživeti njegovu sudbinu ukoliko se ne zaustavi u skorije vreme.

U kratkom videu Kloi je promovisala svoju novu saradnju sa brendom Ipsi, a reč je o kolekciji "Glam Bag Ks", odnosno tašni sa njenim omiljenim proizvodima. S obzirom na to da je vlasnica modne marke "Good American" zabranila komentarisanje ispod video snimka, mnogi su rekli da je očigledno znala šta sledi.

"Pretvaraš se u plastičnu lutku",  "Kada se Lil kim dogodila Kloi"... samo su neki od komentara na račun njenog izgleda, na šta su se mnogi nadovezali sa rečima da je kao i njene poznate sestre krenula "putem bez povratka",  s tim što su one ipak, kako stvari stoje, daleko umerenije.

Javnost je nekada obožavala Kloi zbog svoje iskrenosti i činjenice da nije davala da na nju utiču bjuti standardi 21. veka, ali, kako stvari stoje, i ona je ipak poklekla.

Pogledajte sva njena lica u galeriji ispod:

printscreen/instagram/ khloekardashian Kloi Kardašijan