Elena Aleksandra Apostolenu (33) iz Rumunije svime je bila poznat po svom umetničkom imenu INNA nekadašnjoj muzičkoj senzaciji. Zanosna Rumunka osvojila je mužičku scenu dens pesmama, a danas izgleda prilično drugačije nego na početku karijere.

Koliko se može videti na njenim profilima na društvenim mrežama, pevačica je očito nešto radila s licem koje izgleda znatno drugačije nego što je izgledala ranije, a već neko vreme nosi šiške do pola čela koje retko kome stoje tako dobro kao njoj.

Na Instagramu je prati 2,8 miliona obožavatelja koje Rumunka redovno časti atraktivnim fotografijama, jer ono što je definitivno ostalo isto jeste njena linija.

Iako je visoka samo 1,63 metra, pevačica se i dalje može da pohvali zategnutim telom. I mladež pored usne je ostao, po kom je bila itekako poznata. Ono što su svi njeni pratici primetili je da je pevačica toliko zategla svoje lice da je gotovo i neprepoznatljiva, u odnosu na to kako je izgledala kada je bila na vrhuncu svoje karijere. Takođe, fanovi su uvereni da je radila i grudi, ali pevačica o svemu mudro ćuti.

Inna je već dugo u vezi sa Džonom Perezom. Radi se o američkom fotografu koji ju je osvojio još 2014. godine. Prethodno, zanosna crnka bila je u dugogodišnjoj vezi sa svojim menadžerom Lucijanom Stefanom.

O prevačici se zadnje pisalo kada se u maju 2018. godine srušila s neadekvatno nameštene bine tokom nastupa u Turskoj. Iako možda ne niže hitove kao nekad, vrlo je aktivna na društvenim mrežama i veoma popularna u svojoj rodnoj zemlji.