Rijana je poznata po raznovrsnim modnim izdanjima i osobi koja voli da ekperimentiše. Svoju kreativnost i životni stil često voli da pokaže kroz svoje autfite. 

Ali ovoga puta, pojedince je razočarala čudnim izdanjem.

Riri je hvaćena nakon večere dok je napuštala restoran u Santa Monici u društvu misterioznog momka, koji ima sličnosti sa njenim, još uvek ne potvrđenim, dečkom A$AP Rokijem, ali još uvek nije potvrđeno ni ko je muškarac u čijem društvu se našla. Misteriozni muškarac je pao u senku kada je Riri zakoračila asfaltom.

rijana
Profimedia 

Naime, pevačica se za ovu večeru odlučila za dugačku bundu animal printa i otvorenim sandalama sa svega nekoliko kaiševa. Bunda i sandale? Ne, tu nije kraj promašajima. Ispod toga je nosila providnu crveno-crnu haljinu do kolena i na sve to dodala mnoštvo nakita po kom je autentična, ali i sportski kačket koji se nikako nije uklapao.

Mala crvena torbica sa logom brenda Fendi se složila sa ostatkom crvenih komada, ali nikako u autfit bogat dezenima.

Mnogi su ostali zbunjeni ovim, malo je reći čudnim i napadnim, modnim izražajem ali pevačici i dalje dodeljuju titulu "kraljice stila" i osvrću se da se uz Rijanin životni stil odlično slaže svaki modni komad koji ona ponese.

Njeni obožavaoci su glasni u tome da podsete javnost na to da Riri ume da iznese i ono što drugi ni u ludilu ne bi pomislili da obuku. Zato je Riri uspela da, i u ovom modnom promašaju, izgleda lepo i stilizovano onoliko koliko se to uklapa u njen lifestyle. 

rijana
Profimedia