Glumica Rebel Vilson, koja je poznata po komedijama "Na putu do zvezda" i "Prevarantkinje", iz nedelje u nedelje rezultate brže postiže uz redovan trening i redukovanu ishranu. Zadovoljna je rezultatima koje je uspela da postigne u 2020. godini, smrša i skine više od 30 kilograma, a godinu za nama proglasila godinom zdravlja bar kada je u pitanju njen slučaj.

Naime, glumica je viđena na benzinskoj pumpi u Los Anđelesu, a kada je uočila paparace pozirala im je sa osmehom. Rebel je sakrila svoju vitku liniju ispod šireg gornjeg dela trenerke koji je uskladila sa helankama iste boje i belim čizmama.

Imala je blago kovrdžavu kosu, a oči je sakrila ispod sunčanih naočara. Uprkos širokoj sportskoj majici bila je vidljiva velika fizička promena, a kako pišu američki mediji, izgubila je više od 30 kilograma.

rebel vilson u plavoj trenerci
Profimedia 

Rebel je nakon odlaska sa benzinske pumpe uživala u šetnji sa prijateljicom na plaži u Los Anđelesu. Dok je njena prijateljica fotografisala ptice, glumica je uslikala selfi koji je objavila na Instagramu

Poslednjih dana na društvenoj mreži Instagram redovno deli video priloge svojih treninga koje odrađuje sa Gunarom Pitersonom, poznatim trenerom i glumcem. 

rebel vilson u teretani
screenshoot/instagram