Mnogi ga ne smatraju primarnim komadom u letnjim kombinacijama, ali ja ni jedan svoj look ne mogu da zamislim bez minimalističkog nakita, bilo da se radi o minđušama, narukvicama ili prstenju, nešto jednostavno moram da „zakačim“ na sebe.

H&M minđuše
Wanted H&M minđuše

Prošle nedelje sam sa najboljom drugaricom Majom šetala Knez Mihajlovom ulicom i kao po običaju svratila u omiljene high street prodavnice kako bih „čisto videla šta ima“ – najveća laž ikada.


Kada sam u H&M-u ugledala kolekciju nakita iste sekunde sam sebe mogla da zamislim pored mora, jer je većina nakita odisala tim vajbom. Školjke, zvezdice, korali, biseri, boje... Ipak, moju pažnju je privuklo nešto drugo – set od 6 minijaturnih minđuša koje možete zakačiti za bilo koji deo uva. (Posebno važna informacija za one koje kao ja imaju strah od bušenja hrskavice)


Ovaj set zlatnih minđuša čini nekoliko različitih modela, koji su zamišljeni kao idealan modni dodatak za sve letnje kombinacije. Uz podignut visok rep ili nisku messy punđu, vašem look-u daće poseban, urbani momenat.
Za one koji više vole decentan i minimalistički nakit, ovaj set, lišen suvišnih detalja, zamišljen je tako da minđuše možete nositi sve zajedno ili odvojeno.


Izdvojili smo neke favorite: