Gotovo da nema devojke koja već nije nabavila ovaj letnji must-have koji je posebno bio popularan 80ih godina prošlog veka. Šta ako vam kažemo da ju je nosila rock& roll ikona popularne grupe Blondie, Debi Hari?

Da, dovoljan je jedan jednostavan detalj kao što su naglašene naramenice. Već znate je ključ dobrog stila u jednostavnosti, zato su široke majice sa naramenicama ove sezone postale globalni modni hit.

Znamo da već zamišljate svoj sledeći stajling za izlazak napolje: cropped jeans, ovaj IT komad, starke ili martinke, dobar nakit (predlažemo lanac ogrlicu i više prstenja u boji zlata) , neobavezna niska punđa i neki od Blondie hitova koji se glasno čuju iz vaših slušalica, dok zamišljate da ste u spotu prilikom šetnje na letnjem povetarcu. (znamo da ovo radite)

Zašto je ova majica uvek dobar izbor?

Osim što su udobne i lake za kombinovanje ova majica je odličan izbor jer daje potpuni komfor, ističe struk, naglašava ramena i na taj način dobijamo privlačnu žensku figuru koja ostavlja utisak.

Ove sezone se najčešće javljaju u bojama poput bele, crne ili bež, koje su takođe dobar izbor jer ih je najlakše kombinovati uz ostatak outfita. Osim plavog džinsa, možete ih nositi i uz crni ili beli, ali i da ih kombinujte sa širokim pantalonama visokog struka.

Idealna za sve prilike, ova majica jednako dobro ide i uz ravnu obuću i uz viske potpetice. Klasične duboke farmerke i belu majicu sa naglašenim ramenima možete kombinovati sa upečatljivim parom cipela sa visokom petom i tome dodati upadljiv komad nakita poput velikih minđuša.

Reminder:

Osim što su udobne i lake za kombinovanje ova majica je odličan izbor jer daje potpuni komfor, ističe struk, naglašava ramena i na taj način dobijamo privlačnu žensku figuru koja ostavlja utisak