Glumac Vilijam Levi, čuveni miljenik žena, proslavio je 43. rođendan, a već neko vreme nije moguće videti ga u javnosti. Gotovo kao da je u zemlju propao. 

Čak i na mrežama nije aktivan kao ranije, te se stiče utisak da je "naučio lekciju" nakon mnogobrojnih skandala, te da svoju intimu sada čuva daleko bolje nego ranije kada su ga neke situacije koštale karijere i ugleda. 

Zbog svega je bio, na neki način, primoran da se u jednom trenutku povuče iz glume i pređe u producentske vode, jer nakon silnih skandala gotovo niko nije hteo da ga zaposli.

Srećom, situacija se vremenom promenila, te se ipak vratio glumačkom zanatu, a neke nove serije u kojima igra zapravo su visoko kotirane, odnosno među najgledanijim.

Vilijam Levi bio je najpopularniji glumac.
Shutterstock 

No, iako mu je javnost "zažmurila" na skandale, čini se da mu greške iz prošlosti još uvek nije oprostila, što se videlo i kada je pre nekoliko meseci podelio fotografiju sa ćerkom koja je izrasla u pravu lepoticu, a sa kojom je najavio zajednički projekat.

"Tatina princeza je moja prelepa devojčica. Kako je slatka kad god delimo vreme zajedno. Hvala ti što mi uvek daješ toliko osmeha. Tvoja nepokolebljiva podrška i naklonost postali su moje zvezda vodilja. Dok me drugi možda ne razumeju ili ne cene u potpunosti, tvoja bezuslovna ljubav me podseća na to šta znači prava veza. Tvoja ljubav je bila stalni podsetnik na moju vrednost čak i kada drugi to možda ne vide. Hvala ti uvek na divljenju, moja lepa devojko. Obožavam te. Uskoro projekat zajedno...", napisao je Levi.

I dok su pojedinci oduševljeni mladom Kajli Aleksandrom koja je nasledila sve najlepše od roditelja, mnogo su glasniji oni koji su na glumca osuli i drvlje i kamenje.

"Da biste voleli svoju ćerku onoliko koliko kažete, prvo ćete morati da volite i poštujete onu koju ste izabrali da bude majka vaše dece. Kakav joj primer dajete - da je normalno da je čovek ne ceni i prevari kao što ste to toliko puta uradili sa njenom majkom!!", "Ako voliš svoju ćerku poštovaćeš njenu mamu.. Vau koliko nevernosti nosiš u sebi?", "Imaš ćerku, daj joj dobar primer kao pravi muškarac. Da ne odraste misleći da svi muškarci varaju i da one moraju to da trpe! Da li je to primer koji daješ svojoj ćerki za koju kažeš da je voliš? Kako biste se osećali da vašoj ćerki rade isto što i vi majci svoje dece!", "Nikada ne čini ženi ono što ne bi želeo da se učini svojoj ćerki!!!! Karma", samo je delić onoga što se moglo pročitati, a u komentarima su bili podjednako aktivni i muškarci i žene koji očigledno i dalje ne praštaju Leviju ono što je radio svojoj supruzi, a za šta se saznalo u javnosti.

Podsetimo, Vilijam Levi nikada nije krio da je bio neveran svojoj supruzi, i to sa, kako su strani mediji pisali preko 80 žena, a glasine o njihovom razvodu kruže od kada su se venčali.

Vilijam Levi sa bivšom suprugom.
Instagram 

Elizabet je uvek opraštala Vilijamu neverstva, a zajedno imaju sina Kristofera i ćerku Kajli. Glumačke zvezde upoznale su se pre 20 godina, a njhova ljubavna priča je uspela uprkos velikom medijskom pritisku. Sve do januara.

Kako je počela njihova ljubav?

Vilijam Levi je u SAD došao iz rodne Kube kao tinejdžer i želeo je postane uspešan igrač bejzbola, ali sudbina je imala drugi plan. Nakon što su ga otkrili agenti, radio je kao model, a onda je postao deo mreže Telemundo kada se pojavio u jednom šou 2003. godine.

Tada je upoznao Elizabet, koja je pre prijave za rijaliti radila u advokatskoj kancelariji, a ubrzo nakon upoznavanja proradila je hemija među njima. Romansa koja je nastala tokom televizijskog programa učinila je njegov prenos vrlo popularnim, budući da je flert između njih dvoje bio ono u čemu su gledaoci najviše uživali.

Nakon nekoliko nedelja Elizabet je napustila rijaliti, osvojila je 6. mesto i otputovala u Los Anđeles. Vilijam je takođe napustio program, osvojio 5. mesto ipotražio Elizabet. Par se ubrzo preselio u Majami kako bi oboje započeli svoje karijere, a u njihov dom stiglo je i prvo dete. 2006. rođen je Kristofer Aleksandar, a sa dolaskom sina, Elizabet i Vilijam ojačali su svoj odnos i počeli zajedno da se bore za napredak.

Elizabet Gutjerez ostavila je Vilijama levija.
Instagram 

Iste godine glumac kubanskog porekla dobio je ulogu jednoj telenoveli u Meksiku, a sledeće godine dobio je svoju prvu glavnu ulogu. S druge strane, Elizabet je postigla uspeh glumeći u popularnoj sapunici na mreži Telemundo. To je bio i period kada su počele da kruže glasine o raskidu para.

Sve su glasnija bila šuškanja o Vilijamovim prevarama i aferama s koleginicama s kojima je glumio u španskim sapunicama. Raskinuli su na kratko, ali ubrzo su se pomirili, ali uprkos tome njihova veza je bila na klimavim nogama.

Varao je sa 80 žena

Javnost je bila u šoku kada se saznalo da je Vilijam suprugu prevario sa više od 80 žena. Kako su pisali strani mediji, bio je s koleginicom Himenom Navaret, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu". Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Najveća afera bila je ona s glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu.

Priznala je da je vezu s Vilijamom raskinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

"Odlučila sam raskinem vezu koju sam održavala 8 godina s Vilijamom. Uvek sam bila uz njega, uprkos upornim glasinamakoje sam potisnula jer nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Odlučna sam da stanem na kraj ovom odnosu za dobro svoje dece i sebe, dugujem sebi poštovanje pre svega kao ženi i majci", ovim rečima Elizabet je raskinula njihovu vezu 2011. godine, nakon što se nagađalo o romansi između Levija i još jedne glumice Barbare Mori.

Tada se pojavio i video na kojem se vidi blizak odnos Vilijama i Barbare 2011. godine, ali par nije dao nikakve izjave. Pored nje, Levi je bio i sa Barbarom Lopez, ćerkom slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

"Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio šta bi sve voleo da joj radi, a ona je pala na njegov šarm kao i mnoge druge. Za njega je to bio samo se*s, ali platio je to gubitkom majke svoje dece", izjavio je anonimni izvor.

Optužba za silovanje

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako je lagala o tome koliko godina ima.

Ovaj skandal definitivno je bio jedan od onih koji mu je gotovo uništio karijeru. Latino zavodnik trenutno nema devojku, bar ne zvanično, a s obzirom na epitet koji ga prati verujemo da neće dugo biti singl.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NAJVEĆA KAZNA ZA LJUPKU STEVIĆ: Stručnjak otkrio detalje nakon prisluškivanja generala! (KURIR TV) Kurir televizija

Izvor: Wanted/ J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!