Teško da je iko tako lako prokockao svoju karijeru i usput povredio toliko mnogo ljudi, kao što je to uradio Vilijam Levi. Slavni zavodnik koji je upravo napunio 42 godine, umesto da je na vrhu "igre", te da samo bira prstom koju ulogu želi, danas ima potpuno drugačiji život od onog na koji ne navikao.

Njega gotovo niko više ne želi da angažuje, a ukoliko to i uradi, plaćaju mu mnogo manje nego što je to bio slučaj do pre samo nekoliko meseci. Razlog je loša reputacija koja ga prati, pogotovo nakon jezivih optužbi da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu, a potom je silovao.

Vilijam levi prokockao je karijeru zbog gluposti.
Shutterstock 

Levi je navodno svoju suprugu Elizabet Gutjerez prevario sa čak 80 žena, a iako mu je praštala sve afere, ove godine su definitivno na svoj brak stavili tačku. Njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, dok njegova silaznom, pa se pokazala tačnom ona izreka da "ko visoko leti, nisko pada". 

Instagram Pogledajte kako danas izgleda Elizabet Gutjerez

Tome je najviše doprinelo i to što je u početku mislio da je novi Bred Pit, te da je dovoljno da bude lep, pa da se sve zaboravi. Međutim, čak ni Holivud ne prašta sve. 

Inače, Vilijam Levi je u SAD došao iz rodne Kube kao tinejdžer i želeo je postane uspešan igrač bejzbola, ali sudbina je imala drugi plan. Nakon što su ga otkrili agenti, radio je kao model, a onda je postao deo mreže Telemundo kada se pojavio u jednom šou 2003. godine.

Tada je upoznao Elizabet, koja je pre prijave za rijaliti radila u advokatskoj kancelariji, a ubrzo nakon upoznavanja proradila je hemija među njima. Romansa koja je nastala tokom televizijskog programa učinila je njegov prenos vrlo popularnim, budući da je flert između njih dvoje bio ono u čemu su gledaoci najviše uživali.

Veoma su brzo ušli u romansu i preselili se u Majami kako bi dalje razvijali karijeru, a nedugo potom, na svet je došlo i njihovo prvo dete, sin Kristofer Aleksandar. Iste godine glumac kubanskog porekla dobio je ulogu jednoj telenoveli u Meksiku, a sledeće godine dobio je svoju prvu glavnu ulogu. S druge strane, Elizabet je postigla uspeh glumeći u popularnoj sapunici na mreži Telemundo. To je bio i period kada su počele da kruže glasine o raskidu para.

Vilijam Levi kao jako mlad upoznao je suprugu.
Instagram 

Sve su glasnija bila šuškanja o Vilijamovim prevarama i aferama s koleginicama s kojima je glumio u španskim sapunicama. Raskinuli su na kratko, ali ubrzo su se pomirili, ali uprkos tome njihova veza je bila na klimavim nogama. Javnost je bila u šoku kada se saznalo da je Vilijam suprugu prevario sa više od 80 žena. Kako su pisali strani mediji, bio je s koleginicom Himenom Navaret, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu". Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Najveća afera bila je ona s glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu. Priznala je da je vezu s Vilijamom raskinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

"Odlučila sam raskinem vezu koju sam održavala 8 godina s Vilijamom. Uvek sam bila uz njega, uprkos upornim glasinamakoje sam potisnula jer nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Odlučna sam da stanem na kraj ovom odnosu za dobro svoje dece i sebe, dugujem sebi poštovanje pre svega kao ženi i majci", ovim rečima Elizabet je raskinula njihovu vezu 2011. godine, nakon što se nagađalo o romansi između Levija i još jedne glumice Barbare Mori.

Tada se pojavio i video na kojem se vidi blizak odnos Vilijama i Barbare 2011. godine, ali par nije dao nikakve izjave. Pored nje, Levi je bio i sa Barbarom Lopez, ćerkom slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

"Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio šta bi sve voleo da joj radi, a ona je pala na njegov šarm kao i mnoge druge. Za njega je to bio samo se*s, ali platio je to gubitkom majke svoje dece", izjavio je anonimni izvor. Latino zavodnik trenutno nema devojku, bar ne zvanično, a s obzirom na epitet koji ga prati verujemo da neće dugo biti singl.

Vilijam Levi je suprugu prevario sa 80 žena.
Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH / Splash / Profimedia 

Na račun njegovog ponašanja nižu se brojne kritike, a kako su strani mediji pisali, glumac se poanšao bahato jer je umislio da je ozbiljna faca i u Holivudu.

"Bio je arogantan i mislio je da je celi svet njegov i sada nema ništa. Mora da proguta ponos i da pronađe način na koji će zaraditi za život. Prolazi kroz težak period i verovatne će vratiti sapunicama. Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Majami i dopustio da odbija uloge, nije želeo da glumi u telenovelama.

Želeo je u holivudske filmove i stideo se glume u serijama, smatrao ih je mrljom u karijeri. Pre nekoliko godina želeo je da uspe u Holivudu ali je shvatio da je lepotana poput njega postoji previše. Glumio je u projektima koji su prošli nezapaženo", otkrio je njemu blizak izvor meksičkim medijima nedavno.

Zbog svih afera, mnogi saradnici su mu okrenuli leđa, ponajviše jer ne žele negativni publicitet, a u prilog tome idu i besni komentari koje pratioce ostavljaju gotovo ispod svake njegove objave.

Da je zaista passe, potvrđuje i to što je došlo do pada i pratioca i lajkova, a veliki kasting direktori sve ga ređe zovu na audicije, jer iako ga i dalje krasi izgled, smatraju da je lakše naći novog lepotana, i od njega napraviti zvezdu, nego angažovati Levija kog prati užasna reputacija.

Kako se piše, jedina nada je da se baci na produkciju, ali je i to diskutabilno jer mnogo glumica ne želi da radi sa njim. Zapravo, od momenta kada se saznalo za razvod, mnogi su bili presrećni zbog odluke, a pogotovo zbog Gutjerezove.

"Ona je sjajna žena i majka i zaslužuje nekog ko će je poštovati. Nastavi dalje, nemoj da te on koči", poručili su joj. Da li u navodima ima istine i da li je Levijevoj karijeri zaista došao kraj, ostaje da vidimo, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Kubanski Bred Pit varao ženu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!