Vilijam Levi možda jeste jedan do najboljih frajera svih vremena, ali njegovo ponašanje bilo je sve samo ne džentlmensko i onako kako jedan muškarac, otac i muž treba da tretira svoju partnerku.

Naime, nije tajna da je sada već bivšu suprugu prevario sa preko 80 žena, a brojni skandali i odnosi sa maloletnicama su mu uništili karijeru. Lepa Elizabet Gutjerez praštala mu je aferu za aferom, ponajviše zbog dobrobiti njihove dece, ali se ipak ispostavilo da njegovo "neću više nikad" zapravo znači da je nova prevara na pomolu.

Vilijam Levi i Elizabet su stavili tačku na brak zbog njegovih prevara.
Instagram 

Njihov brak je na kraju došao do tačke pucanja ove godine kada su objavili da se razvode, a od tog trenutka Elizabet je sve krenulo uzbrdo, što se ne može reći za slavnog lepotana kojeg, nakon što je otkriveno šta je sve radio, niko ne želi da zaposli na velikim projektima, već samo na manjim ostvarenjima koja nisu toliko plaćena.

Da mu nije drago zbog napretka supruge i koliko ga boli sujeta potvrdili su i njemu bliski izvori nakon što je javno zamolio medije da ga više ne pitaju za njegovu bivšu suprugu. 

Vilijam levi ne voli to što njegova supruga postaje veća zvezda od njega.
Instagram 

Naime, on je na svoj Instagram okačio stori sa rečima: 

"Molim vas, zamolio bih sve novinare da prestanu da me ispituju za Elizabet. Ako želite da znate nešto o njoj, pitajte je. Ja sam niko da pričam o njoj. Molim vas. Hvala".

Vilijam Levi se obratio ljudima preko storija.
Instagram 

Izvori bliski glumcu su za strane medije rekli da se Vilijam teško miri sa tim što je njegova bivša supruga sve popularnija, dok on nema ništa čime bi se mogao pohvaliti. 

Inače, razjarena poruka Levija iznenadila je njegove pratioce koji su već neko vreme ubeđeni da se on i supruga mire. Naime, bivši supružnici viđeni su kako večeraju u jednom italijanskom restoranu što je pokrenulo šuškanja o još jednom pomirenju. 

Ipak, kako stvari stoje, bila je to samo još jedna porodična večera s obzirom da je sa njima bila i njihova ćerka Kaili.

Podsetimo, kap koja je prelila čašu kada je brak sa Gutjerezovom u pitanju bila je optužba za silovanje koja mu je i zapečatila karijeru. Protiv njega je pre izvesnog vremena podignuta optužnica da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kak je lagala o tome koliko godina ima.

Instagram Kubanski Bred Pit varao ženu

Nakon toga, producenti serija i filmova navodno mu nude samo uloge negativaca, jer ga "već mrze", a bilo šta drugo, uticalo bi na popularnost ostvarenja. Da li u navodima ima istine i da li je Levijevoj karijeri zaista došao kraj, ostaje da vidimo, a još fotografija njegove bivše supruge koja je sve popularnija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako danas izgleda Elizabet Gutjerez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!