Glumac kubanskih korena Vilijam Levi poslednjih godina je tema brojnih tabloida zbog seks-skandala i brojnih afera koje su isplivale na površinu, a i dalje mami uzdahe svojom pojavom gde god da se pojavi.

Levi je odrastao s majkom na Kubi, a kada je imao 20 godina s porodicom se preslio u Majami, gde je završio srednju školu, a jedno vreme se bavio bejzbolom. Kasnije se preselio u Los Anđeles, gde je učio glumu i radio kao model.

Studirao je glumu kasnije u Majamiju i Meksiku, a proslavio se u sapinici "Oprezno s anđelom". Godine 2014. glumio je i u američkom filmu "Zavistan" kojim je privukao pažnju škakljivim scenama sa Šeron Lial.

vilihjam levi
Instagram 

Levi je u trileru odigrao slikara koji pobudi zanimanje udate galeristkinje. Iako je taj film bio dobar početak Vilijamove holivudske karijere, stvari se nisu razvijale kako je hteo glumac kojeg su zbog porekla i izgleda nazvali "kubanski Bred Pit".

Naime, odbijao je uloge u sapunicama jer su mu bile ispod časti, ali nije se probio među najvećim glumačkim zvezdama. Zbog toga se vratio onome što mu ide najbolje i posljednjih meseci hvali se na Instagramu da je deo postave kolumbijske serije "Café con aroma de mujer", koja je rimejk istoimene sapunice iz 1994. godine.

Na povratak onome što mu najbolje ide naterao ga je bankrot pre nekoliko godina, a osim neuspeha u Holivudu, Vilijam je privukao pažnju i velikim skandalom u 2020. godine.

Javnost je tada šokirala vest da je prevario suprugu, glumicu i manekenku Elizabet Gutjerez (41) s više od 80 žena. Par je u braku od 2003. godine i imaju sina Kristofera (14) i ćerku Kejli (10), a ispalo je da ona nije jedina žena u njegovu životu, kako je to često isticao.

vilijam levi
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Tokom poslednjih nekoliko godina pročulo se za nekoliko njegovih tajnih veza. Kako pišu strani mediji, bio je s kolegicom Himenom Navaret, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu".

Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu.

Priznala je da je vezu s Vilijamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

Instagram Vilijam Levi

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos.

Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako mu je lagala o tome koliko godina ima.

Elizabet je za meksičke medije izjavila kako je ovo njihov konačni kraj, a glavni krivac je navodno 28-godišnja Barbara Lopez, ćerka slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

Glumac kojem nije mogla odoleti ni pevačica Dženifer Lopez, u čijem spotu za pesmu "I'm into you" pojavio, često objavljuje slike na kojima pozira bez majice i pokazuje svoj isklesani torzo.