PISALO SE DA JE UMRLA, A ONA I DANAS IZGLEDA KAO TINEJDŽERKA: Bila je bolesna, a za 20 godina samo se jedno promenilo

Da je za pevačicu Avril Lavinj vreme stalo, dokazuju fotke na kojima vodomo da se godinama ne menja

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kanadska pevačica Avril Lavinj (36) žarila je i palila muzičkomm scenom, a hitovi "Complicated" i "Sk8er Boi" s kojima se proslavila 2002. godine popularni su i danas.

Od tada kao da nije ostarila ni dana, a paparaci su je uslikali u izdanju u kakvom je nismo videli godinama, te nam je tako pokazala da se s vremenom ipak malo promenila.

Avril je snimljena ispred jedne prodavnice u Los Anđelesu u uskim pantalonama i kratkom topu koji je otkrio njen stomak, što nikako nije moglo da promakne paparacima.

Ovakvi komadi nekad su joj bili zaštitni znak i rado se hvalila uskim strukom i utegnutim trbušnjacima, a sada je pokazala i da je sitni nedostaci uopštee ne sprečavaju u modnim odabirima.

avril lavinj, paparaco
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Avril je za Dan zaljubljenih otkrila da je u vezi s dve godine mlađim Modom Sanom od kojeg se od tada ne odvaja, a iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i dva propala braka.

Pre Moda bila je godinu dana u vezi sa sinom milijardera Fejeza Serofima, Filipom Serofimom, kojem je tada pružila drugu šansu nakon raskida 2019. Prvi put je stala pred oltar s frontmen benda "Sum 41" Derikom Viblejem, s kojim je u braku bila od 2006. do 2010. godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Drugi put se udala za muzičara Čeda Kroegera iz "Nickelbacka", a njihov je brak potrajao od 2013. do 2018. godine. Između brakova dve je godine provela s rrjaliti zvezdom Brodijem Dženerom.

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Avril Lavinj

Nedugo nakon razvoda od Čeda, Avril je zbog lajmske bolesti ostala prikovana za krevet dugih pet meseci. Bolest koju prenose krpelji poremetila joj je životne funkcije, ali i planove jer se morala povući sa scene, pa je danas i više nego srećna što može ustati iz kreveta i prošetati gradom.

Podsetimo, neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima, da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa koja veoma liči na nju.

avril sa deckom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Avril se dugo nije oglašavala povodom ovakvih navoda, ali je 2019. godine konačno rekla par reči o čitavoj drami.

"Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši