Kanadska pevačica Avril Lavinj (36) žarila je i palila muzičkomm scenom, a hitovi "Complicated" i "Sk8er Boi" s kojima se proslavila 2002. godine popularni su i danas.

Od tada kao da nije ostarila ni dana, a paparaci su je uslikali u izdanju u kakvom je nismo videli godinama, te nam je tako pokazala da se s vremenom ipak malo promenila.

Avril je snimljena ispred jedne prodavnice u Los Anđelesu u uskim pantalonama i kratkom topu koji je otkrio njen stomak, što nikako nije moglo da promakne paparacima.

Ovakvi komadi nekad su joj bili zaštitni znak i rado se hvalila uskim strukom i utegnutim trbušnjacima, a sada je pokazala i da je sitni nedostaci uopštee ne sprečavaju u modnim odabirima.

avril lavinj, paparaco
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Avril je za Dan zaljubljenih otkrila da je u vezi s dve godine mlađim Modom Sanom od kojeg se od tada ne odvaja, a iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i dva propala braka.

Pre Moda bila je godinu dana u vezi sa sinom milijardera Fejeza Serofima, Filipom Serofimom, kojem je tada pružila drugu šansu nakon raskida 2019. Prvi put je stala pred oltar s frontmen benda "Sum 41" Derikom Viblejem, s kojim je u braku bila od 2006. do 2010. godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Drugi put se udala za muzičara Čeda Kroegera iz "Nickelbacka", a njihov je brak potrajao od 2013. do 2018. godine. Između brakova dve je godine provela s rrjaliti zvezdom Brodijem Dženerom.

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Avril Lavinj

Nedugo nakon razvoda od Čeda, Avril je zbog lajmske bolesti ostala prikovana za krevet dugih pet meseci. Bolest koju prenose krpelji poremetila joj je životne funkcije, ali i planove jer se morala povući sa scene, pa je danas i više nego srećna što može ustati iz kreveta i prošetati gradom.

Podsetimo, neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima, da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa koja veoma liči na nju.

avril sa deckom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Avril se dugo nije oglašavala povodom ovakvih navoda, ali je 2019. godine konačno rekla par reči o čitavoj drami.

"Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.