Kanadska pevačica Avril Lavinj nekada je bila omiljena rock zvezda brojnim tinejdžerima širom sveta. Proslavile su je davne 2002. godine pesme "Skater boy", a potom i "Complicated", a iako je u narednim godinama iznedrila još hitova, više se pisalo o njenom ljubavnom životu, kao i bizarnim teorijama zavere, nego o muzici koju stvara.

Možda najglasnija od svih bila je teorija da je Avril mrtva, a da ju je zamenio klon, a te priče postale su sve glasnije što se pevačica manje pojavljivala u medijima.

Ipak, jedan od razloga zašto je paparaci dugo nisu nigde mogli videti je i to što je Avril godinama vodila ozbiljnu borbu za sopstveni život, a razlog je bio ujed krpelja.

avril lavinj sa deckom derekom rajanom smitom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, poslednjih meseci Avril se često može videti u javnosti i često u društvu novog dečka Deraka Rajana Smita, a pevačica slobodno možemo reći izgleda kao da nije ostarila ni dan.

I ne samo to, primetno je i da izgleda malo drugačije, odnosno da je povećala grudi koje u poslednje vreme voli da ističe tako što ne nosi brushalter.

Sada je uslikana kada je sa svojim dečkom šetala psa, a pojavila se u kratkom teksas šortsu, martinkama i crnoj majici, naravno, nez brusa, a nosila je i tamne naočare.

avril lavinj bez brusa
Profimedia 

Iza nje je bio i njen partner Derek, a nakon što su kupili kafu za poneti, uputili su se ka prijateljima koji su živeli u blizini.

Ispod fotografija na mrežama ređali su se komentari, a mnogi su mišljenja da je Avril preterala sa veličinom grudi, kao i da deluje "jeftino i vulgarno".

"Nije to radila kad je trebalo, zašto radi sada", "Ovo se nosi po kući", "Izgledaš vulgarno i prljavo", "Zaista ne moram da gledam u tvoje grudi", "Izgleda kao propala prostitutka", samo su neki od komentara.

Ipak bilo je i onih koji su jednostavno bili srećni što se pevačica ponovo može videti u javnosti.

Bilo kako bilo, ako je suditi po fotografijama, reklo bi se da je loš period iza nje, te da deluje veoma srećno sa novim partnerom, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite da li se i koliko promenila od vremena najveće slave.

MACE / Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Wagner AZ / iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Avril Lavinj danas