Kandska pevačica Avril Lavinj(36) proslavila je rođendan svog partnera Deraka Rajana Smita (34), koji je javnosti poznat pod nadimkom Mud Sano, na plaži u Santa Monici što su zabeležili paparaci. 

Zaljubljeni par je izgledao veoma srećno, sve vreme su se smejali, grlili, ljubili, ali pravili i selfi fotografije kako bi ovekovečili lepe trenutke i muzičarev rođendan.

Poznati par je nedavno obelodanio svoju vezu, a Avril iza sebe ima dva propala braka, jedan sa mužičarem Derikom Viblijem i drugi sa Čedom Krugerom, frontmenom grupe "Nickleback".

Avril je dugo bila odsutna sa scene. Nedavno je javno objavila da je bolovala od lajmske bolesti i da je provela dve teške godine na lečenju. Nakon tog teškog iskustva kroz koje je prošla posvetila se humanitarnom radu i podizanju svesti o ovoj bolesti.

"Suočila sam se s time da umirem, prihvatila sam to", izjavila je Avril. No, nakon dugo vremena stanje je počelo da joj se popravlja, a teško razdoblje poslužilo joj je kao inspiracija.

avril lavinj
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za ovu Kanađanku gotovo nikada se nije vezao nijedan skandal, kao ni afera, ali su se zato fanovi pobrinuli da njeno prisustvo na sceni postane vrlo zanimljivo i intrigantno. Danas je teorija o životu Avril Lavinj jedna od najvećih u svetu šoubiznisa, a sve je počelo na Tviteru kada je na jednom profilu osvanula tvrdnja "Avril je mrtva, zamenio ju je njen klon".

Zvuči neverovatno, ali ovaj tvit od svega par reči izazvao je pravu histeriju koja traje već godinama, a koja za cilj ima da utvrdi da li je bizarna pretpostavka u stvari sušta istina.

Ova teorija polazi do toga da je Avril umrla još 2003. kada je promovisala svoj veliki hit "Complicated", a da su čelnici njene izdavačke kuće angažovali dvojnicu kako bi nastavili da ubiru plodove stečene slave. Poznat je i identitet navodne dvojnice, reč je o glumici Melisi Vandeli koju je navodno Avril obučila pevanju, a kako su dosta vremena provodile zajedno Melisa je pronikla i u narav i karakter pevačice, pa je uspela da je verno imitira tokom svih ovih godina.

avril lavinj
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Avril je 2019. godine otkrila šta misli o zaverama koje kruže na njen račun.

"Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Avril je sa svojih 17 godina postala najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospela na prvo mesto naprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji. Uspešan niz nastavila je s hitovima "Sk8er Boi", "My Happy Ending" and "I'm With You".

avril lavinj
MACE / Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako je suditi po fotografijama, reklo bi se da je loš period iza nje, te da deluje veoma srećno sa novim partnerom.